• Milla Ericson

Vi är glada över att presentera Milla Ericson. Milla flyttades i år upp till IFK Värnamos A-trupp men lånas ut till oss i Lagans AIK för mer matchtid. Vi är riktigt glada över att Milla ville ta denna möjligheten att spela med oss. Med hennes vilja tillför hon mycket på planen. Milla har fin teknik och ett riktigt vasst tillslag, detta i samband med hennes löpkapacitet gör henne ständigt farlig för motståndarna. Varmt välkommen till Lagans AIK Milla! Damer för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Bortamatch Färjestaden

I morgon bär bussen av till Öland, där står Färjestaden som motstånd! Matchstart 13:00 och då är vi mer redo en någonsin💪 Varför inte hänga med i bussen och stötta oss?! Hör av er isåfall!! Nu är de vår tur!! 💙💙💙 Damer för 14 dagar sedan 0kommentarer
  • Förlust i första division 4 matchen

Div 4 lagets först match slutade tyvärr med förlust med 0-2. Tjejerna spelade med en riktigt grym inställning och fint ett fint spel! Många spelare spelade på nya positioner och gjorde det med bravur! Alla tjejer gör det riktigt bra idag💙Matchens lirare går till Milla som kämpade enormt matchen igenom💪 Damer för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Tung förlust idag mot södermöre

Vi tar ledningen efter 5 min genom Milla Ericsson på en hörna. Efter en kvart kvitterar södermöre och tre min senare har de även tagit ledningen med 1-2 . 15 min senare gör de även 1-3 och 1-4 som står sig halvleken ut. Vi pratar i halvlek om att gå ut och göra allt mycket bättre tyvärr får de göra ett tidigt mål redan i 48 min. Tycker ändå att vi försöker men idag räcker vi inte till tyvärr. Matchen slutar till slut 1-7 och jag känner att det rullar in lite för lätta mål denna match. Vi får försöka att inte bjuda på så många lätta mål på våra misstag. Vi får ta nästa match som är mot Färjestaden och göra allt mycket bättre. Pris till matchens lirare blev Elin ritzinger dom gjorde ett riktigt bra jobb idag. //Sviding Damer för 19 dagar sedan 0kommentarer