• OMGÅNG 18: Att vi lyckas förlora...

Vi startar matchen med stort bollinnehav och lyckas komma till chanser, men första gången Ohtana får en chans gör de mål. Därefter är matchbilden sig lik, vi äger boll och har våra lägen, Ohtana ligger och försvarar... och i första halvleks sista spark gör Ohtana 2-0, på sin andra chans - 100%iga. Vi pratar i halvtid om att fortsätta ha tålamod så kommer målen. Vi startar dessutom andra halvlek bra, men får en onödig utvisning redan i minut 51. Trots utvisningen äger vi fortfarande matchen, men bollen vill inte in... Ohtana får sin tredje chans för dagen, såklart mål... Därefter lyckas vi reducera, men inte komma närmare än så. Sammantaget lyckas vi på något sätt förlora denna match trots stort övertag i både bollinnehav och chanser. Ohtana med extrem utdelning samtidigt som vi inte lyckas få in bollen... virket flera gånger, fina räddningar, skott utanför i öppna lägen... Det grinar emot just nu och vi lyckas hitta sätt att förlora. Nu gäller det att bita ihop sista 4 matcherna! Herr - Div 3 för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • OMGÅNG 18: Ohtana borta

Dags att åka till klassiska skolvallen där vi möter Ohtana/Pajala. Ett lag som befinner sig sist i tabellen, men ändå inget lag att underskatta, speciellt på sin hemmaplan. I förr förra omgången tog de sin andra seger för säsongen på just skolvallen. Sportklubben kommer från ett X senast efter årets sämsta halvlek i första. Andra halvlek var desto bättre med tre mål framåt. Vår högstanivå är riktigt bra, så gäller främst till denna match att höja var lägstanivå och inte bjuda på något. Vi vet att denna match till mycket kommer handla om kamp mot ett tufft lag på en halvknacklig plan. Nu på sluttampen är alla matcher oerhört viktiga - så förhoppningsvis får vi se löpvilliga blå spelare med en enorm vilja och driv. ...Forza Sport, in med bollen... Herr - Div 3 för 11 dagar sedan 0kommentarer
  • OMGÅNG 17: Dr.Jekyll & Mr.Hyde insats.

Första halvlek summerar vi med årets sämsta. Trots vikten av matchen är vi inte alls med utan ställer ut skorna... är inte alls påkopplade, tar väldigt dåliga beslut, kommer helt fel i situationer mm mm mm. Efter årets hårtork i paus och lite rotation i laget blir det förändring. Andra halvlek är ganska bra och vi är stabilare bakåt samt skapar ett flertal lägen och vänder matchen: - Spolle placerar in reducering, 1-2. - Yamen trycker in 2-2. - slutligen 3-2 när Spolle blir fälld och Joseph rullat in en straffen. Förutom målen skapas även ett flertal lägen till. Efter vår ledning skapar egentligen inte Rönnskär något förutom när de kvitterar i den 86 minuten... Sammantaget ger vi bort matchen i första och får skylla oss själv, vi är på tok för dåliga. Starkt att komma tillbak och vända, men med rätt inställning från start ska vi vinna en sån här match. Nu rannsakar vi oss själva och förhoppningsvis lär oss av detta... Ny väldigt viktig match nästa lördag... Upp på hästen - framåt Sport! Herr - Div 3 för 16 dagar sedan 0kommentarer