21 januari 2018
19:30

Sävast AIF

Seger i premiären

Årets första match blev en spännande tillställning efter en första halvlek där vi hade bra kontroll på spelet och tog ledningen med 3-0.

1-0 genom Malin i 17’ efter en bra hörna av Sanna L.
2-0 i 23’ och 3-0 i 42’ av Elin Engström genom klassiska ”Engströmavslut” där hon efter bra prestationer placerar bollen förbi målvakten.

I andra halvlek tog Sävast över allt mer och reducerade till 3-2 genom Kristin Uusitalo i 60’ och 65’ efter en del missar i vår kommunikation.
Vårt nyförvärv från Alvik, Elin Forsberg bryter påpassligt i den 66’ och avslutar distinkt till 4-2 och ger oss lite andrum.

Sävast flyttar dock upp ännu mer och sätter oss under press då man reducerar i 80’ till 4-3 men vi håller undan och tar årets första seger även om det blev onödigt spännande på slutet.

Kul premiär med gott om publik i Arcus med både fans och seriekonkurrenter.

Nästa söndag tar vi emot FC Norrsken i Arcus 18:00