• Sur förlust i bortamötet

I söndags var det dags för match två av tre i semioff till div 1. Vi hade en uddamålsvinst med oss i bagaget, det kändes bra. Vi visste att vi skulle mötas av en fullsatt hall, med bara Arbrå supportrar, en "åttonde spelare". Vi har en bra känsla, lite nervöst, vill ju gärna avgöra i matchen. Våran egna tjej från Bollnäs, Agnes Ahlström fick en extra varm applåd under line-up. Det är Arbrå som gör första målet i matchen, men vi hänger på direkt i nästa anfall. Lagen följs åt, efter 11 minuter står det bara 3-3. Arbrå gör ett litet ryck, drar ifrån till ledning med 7-4. Vi kämpar vidare och går till halvtidsvila med lika i målprotokollet, 9-9. I början av andra halvlek tar vi ledningen, 10-12. Sedan börjar det bytas mål igen. Båda lagen ändrar sina försvarsspel, punkt av Lidingös Ida Bernhardsson, och av Arbrås Anna Nygårds. Där är Arbrå det snabbare, och starkare laget, vänder matchen och vinner tillslut med 25-22. Mathilda Adolfsson i mål håller Lidingö kvar i matchen med många bra räddningar. Inte mycket mer att säga om matchen, vi stressar bort det. Många stolpträffar, och dåliga beslut i avsluten. Matchens lirare blir Ida Bernhardsson Matchens höna går till Mathilda Adolfsson Målgörare i matchen Ida Bernhardsson 7, Helena Stenqvist 3, Malou Lindén 3, Regina Suurwee 3, Ester Arkinger 2, Agnes Ahlström 1, Wilma Abelson 1, Mathilda Hedenberg 1, och Ella Abelson 1. Nu är det bryta ihop och komma igen som gäller. Tredje och avgörande matchen spelas måndag 1/4, kl 14:00 upp i Bollnäs sporthall. Stort tack till våra supportrar som fanns på plats! Damer A 25 mar 1kommentar