• Målrik match mot Skånela IF

Lidingö SK möter allsvenska Skånela IF i ATG Cupen, omgång 3. Matchen startas med 6 st shoot-outs då det skiljer 2 div mellan lagen, hemmalaget förvaltar det till 100%. Säkra utkast av Helena Stenqvist, och mål av Ida Bernhardsson, Wilma Abelson, Maja Rahme, Vera Lundgren, Mathilda Hedenberg och Regina Suurwee. Så när matchen blåses igång så står det 6-0 till Lidingös tjejer. Vi fortsätter att spela bra, och får bra utdelning på sitt anfallsspel. Efter sju minuter står det 11-4 till hemmalaget. Skånela har framförallt två spelare som vi har svårt att stoppa, Fanny Eriksson och Vilma Wiberg. Lidingö håller ett säkert avstånd under första halvlek och går till halvtidsvila med ledning, 21-15. Vi har ett bra försvarsspel under första halvlek, och ett stabilt målvaktsspel av Victoria Corlin. I början av andra halvlek är Skånela taggade, och kommer lite närmare i målprotokollet. Efter 40 minuter skiljer det bara tre mål, 28-25. Lidingös tjejer kommer in i sitt säkra spel igen, och rycker till 37-30. Återigen har vi alla utespelare i målprotokollet! Matchen slutar med vinst, 43-38. Matchens lirare blir Ida Bernhardsson Matchens höna går till Victoria Corlin Målgörare i matchen Ida Bernhardsson 11, Mathilda Hedenberg 8, Ella Abelson 6, Regina Suurwee 6, Anna Wettebrandt 3, Maja Rahme 2, Ester Arkinger 2, Agnes Ahlström 1, Helena Stenqvist 1, Wilma Abelson 1, Liv Svensson 1, och Vera Lundgren 1. Tack till alla som kom och hejade på oss! Tisdag 7 maj, kl 19:00 spelas returmötet i Vikingahallen. Kom gärna och titta på sista matchen för säsongen. /Kaj Damer A för 4 dagar sedan 0kommentarer