Idrottens hus T2, Lidköping
23 januari 2022
16:30

Referat: IBK Lidköping - IBK Lockerud Mariestad

Första matchen på över en månad och mkt frånvaro på träningarna fram till dagens match samt gjorde om laget 4-5 gånger tack vare återbud så rörigt är nog bara förnamnet. Dålig uppvärmning lite "lay back" vi försöker att få igång dom lite, vi får nog konstatera att det var mycket nerv hos dom flesta.

Redan efter ett par sekunder så har vi en mkt bra chans att göra 1-0 men det kommer något senare och det släpper nog lite på några håll. Tjejerna pillar lite för mkt och vi får inget rull på bollen samt fart i spelet. Vi för det mesta men efter första perioden så är det ledning med endast 3-1 och Lidköping har långt ifrån givit upp detta.

I andra perioden som vi vinner med 3-0 så börjar spelet bli ett par snäpp bättre vi har många "one touch" spel då har Lidköping svårt att hänga med. MEN det finns mer att önska lite mindre pill utan bli mer rejäla.

Tredje perioden så vinner vi med 6-2 och ser vi till spelet så kunde vi nog gjort mer mål för spelet är flera snäpp bättre och visst släpper vi två mål men blir väl lite så när vi får med mer folk i anfallen. Väldigt bra spel och mkt varierat anfallsspel med många avslut och det som glädjer är att vi har många målskyttar.