Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lödöse Nygård IK Seniorlag Herrar

Följ

Seniorlag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lödöse Nygård IK
Fotboll
Seniorlag Herrar

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 6 nov 2017 Mario

  Inbjudan till EFC Futsallight Cup 2017. Utsedd till Sveriges bästa Futsal Cup 2014

  Var: Lundbystrandsporthallar, Göteborg (1500 sittplatser)
  När: Lördagen 2/12. Tid: 10:00-19:00
  Pris: 1:a Pris 20.000 kr. värde (10.000 kr. + 10 st. PSG matchbiljetter).

  Alla kan vara med Elite Football Coaching Futsallight CUP 2017, samla ihop ditt Dreamteamlag!
  Max 10 spelare per lag. 1 målvakt och 4 utespelare. För info: Se: www.efccupen2012.wordpress.com/
  Mario 0705-25 32 26, www.elitefc.se
  Mail: mario@elitefc.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 sep 2017 gustaf57

  Denna matchen mot Edet vill nog spelare, tränare, klubb och publik glömma lika fort som man gick av planen! Tvåsiffrigt skall det ju inte behöva bli, verkar som om man har totalt gett upp att stanna kvar i denna div. Att en tränarna måste se detta som ett fatalt misslyckande och inte lyckats med att dirigera LNIK till rätt inställning och samarbete! Ta er samman nu ge det sista ni har de matcher som finns kvar!

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 sep 2017 gustaf57

  Tre matcher kvar och Lödöse måste vinna alla matcherna för att över huvud taget ha en chans att hålla sig kvar och dessutom så måste man förlita sig på att de andra lagen ovanför spelar oavgjort eller förlorar beroende på vilka man möter! Eller så är kontraktet klar med div.6 vilket är tråkigt!

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 aug 2017 lewinsten

  Hej, vad föranlede detta ras mot Lilla Edet? 5 mål i baken ser inte så värst bra ut. Som det ser ut nu så är det 6:an som gäller och inte skulle skada, kanske 2 år så ungtupparna vet vad det rör sig om. Har spelat med i Lödöse i många år, började i Putte laget och avancerade till A-laget inom sin tid. Vi var inte några proffs men vi var ett gott gäng. En juniorlagsmach i Västsvenska Cupen kom Elfsborg ned i chartrad buss ( det var stort på den tiden 60-tal ) men det hjälpte inte med chartrad buss utan dom fick åka till Borås med 5-2 förlöst. Då var det go i laget. Börja i 6:an nästa år och kom inte med några omsvep.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 jun 2017 gustaf57

  Hej Roger !
  Kanske kan du bidra med det som behövs, men svårt att komma in i pågående säsong! Allt går bara man vill, dvs motivationen! Det är ju inte bar jag som önskar att man skall ta kliv uppåt utan spelare, tränare, klubbarna och publiken samt sponsorer! För att nå toppen så måste man ju ha känt på botten och gjort om så att alla 11 vill något i den riktningen som går i positiv väg! Att man skall vinna varenda match kan ju kännas som utopi men strävan ditåt är ju som bekant inte lätt.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jun 2017 Roger Henriksson

  Hej Gustav 57
  Roger Henriksson heter jag och tillträdde som huvudtränare för herrarna för ungefär en månad sedan. Kritik är alltid bra i alla de former bara det leder till framsteg. jag är öppen för dialog om den leder någonstans. LNIKs Herrar är ett träningsvilligt och härligt gäng och förtjänar det bästa, finns stor potential i laget, och tillsammans spelare, ledare och förening så kommer vi ta oss ur den situation som vi försatt oss i. Jag är glad att du kommer vara med och dra ditt strå till stacken genom att komma och heja på oss, och pusha oss för att vi tillsammans skall bli de vinnare som du önskar. Tycker det är härligt med människor med engagemang, men kanske direkt med den man vill nå och gärna med eget namn, så blir dialogen bättre.
  hälsningar Roger H. egen företagare

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jun 2017 gustaf57

  L-E Winsten, tror inte det att LINK´s recept är att vara nere i 6:an 1-2 år. Om man nu befinner sig i 5:an så måste man vara rustad för det från både tränare och spelare, detta är ett samspel som måste fungera. Att ha roligt på plan är en del i spelet som Lars skriver, men frågar du tränare och spelare så vill dom något annat än att bara ha roligt, att ha roligt är en del i spelets regler. Tränare och spelare måste vända en negativ trend och detta är inte lätt när någon del av dessa inte är motiverad. Det är svårt att få alla att dra åt ett och samma hål! Precis som att driva ett företag!

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jun 2017 gustaf57

  Hej Lars! Jag ger ris när det är dags för ris och ros när det är dags för det. Man borde ta till sig kritiken och blicka framåt för att rätta till det som är fel. Visst skall alla ha det roligt och utvecklas! Det är aldrig roligt att få kritik. Men en sak är att livet har lärt mig att ta kritik på ett konstruktivt sätt och göra något åt det istället för att bli irriterad och prata om att man gömmer sig bakom ditten eller datten! Jag vill väl med de orden jag säger. Dags att vända trenden från alla håll.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jun 2017 lewinsten

  Håller med Gustav 57. LINK är inte mogna för 5:an än. 1-2 år i 6:an skulle göra gott för klubben.
  L-E Winsten

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 jun 2017 Lars Hansson

  Hej gustaf57! Roligt att du engagerar dig i vår förening. Vårt mål är att alla ska ha roligt och utvecklas både som individer och lag. För detta krävs bra tränare och ledare, och det har vi. Det är harmoni i gruppen och vårt spel blir hela tiden bättre. Tråkigt att du bara har tid att skriva negativa kommentarer, det blir ju sällan någon bättre av. Ser att senast du skrev hade du synpunkter på vår fysiska och tekniska förmåga. Vill du bidra istället för att kritisera på sociala medier är du välkommen att höra av dig till mig. Men då kan du inte gömma dig bakom din signatur. Med vänlig hälsning Lars Hansson ordförande Lnik

  Rapportera

  Rapportera