• vinst 6:e raka

Seger med 0-4 borta mot ett svårspelat Sjövalla på dera hemmaplan 0-4(0-2) Målskyttar: Pekka, Per, Aron Fabbe ass:Fabbe, Per 2, ? En svår bortamatch mot Sjövalla. Vi tar tag i matchen från start även om vi slår bort några bollar. Rullar bra och har flera fina anfall. Ett av dessa gör vi ett noll på. Tappar i slutet av först halvlek där deras fasta är riktigt tunga. Men med ett bra försvar och spelare som tar jobbet så löser vi detta. Andra halvlek trycker vi in två bollar när dom försöker pressa oss. Stabilt bakåt och trevligt spel framåt med bra inhopp av alla avbytare. Hoppas på forsatt stöd av publik! Lindholmens BK 15 maj 2012 0kommentarer
  • Lindholmen- Mölnlycke

Match 1930 krokäng. Välkomna dit och heja fram oss till tredje raka! Lindholmens BK 24 apr 2012 0kommentarer
  • Seriepremiär

På torsdag 12/4 smäller det. Äntligen dax för första seriematchen! Kl 19:30 på krokäng. Vi möter Wobbler som var ett topplag förra året och kommer nog att hålla sig där uppe i år också. Så här gäller det visa att VI också ska vara med i toppen! Hoppas på mycket folk som hejar fram oss! Laget kommer ut på gäästboken så fort alla bitar är på plats. /Mattias Lindholmens BK 10 apr 2012 0kommentarer