• Rena Bromma-skräcken

FK Bromma leder veteranserie C och lär vinna den med sitt lätta restprogram. Mot Björnligan har det dock blivit två förluster. I och med segern av lag svart på fredagskvällen (3–1) har Björnligan (svart, vitt och ursprungslaget) vunnit sju raka seriematcher mot FK. Senaste förlust kom våren 2010. Lagledare Magnus Hestréus rapporterar om en rättvis seger. Ligan spelade bäst och nätade mest. Den centrala mittfältet med Tomas Wennerstein och Joakim Marions utmärkte sig speciellt. Faktum är att Ligan stod för lyxen att missa två straffar och ändå vann matchen säkert. Samtliga tre Liganmål kom under första halvlek: 1–0 Mats Lindebro efter kombinationsspel med Anders Soxbo; 2–0 Tomas Wennerstein, hård frispark; 3–0 Soxbo framspelad av Joakim Marions. Veteraner 19 sep 2014 0kommentarer
  • Stabilt på Spånga IP

Åter seger för lag vit. Lagledare Mattias Lundin rapporterar: Lag vits 3-5-2 uppställning skördade nya framgångar mot Iberoamericana på Spånga IP. Utgången stod klart ganska tidigt och Lars Bodin inledde sin vana trogen målskyttet då han kallt placerade in 1-0. Tomas Fransson gjorde 2-0, hans första för i år. Bodin slog sedan in 3-0 innan halvtidspaus på straff efter att Mats Häggström runnit igenom och fälts av målvakten. Ett centralt mittfält med Johan Eriksson, Martin Berg, Mattias Lundin samt debuterande Klas Johansson som avbytare gjorde det svårt för motståndarna att få till något spel. Men Iberoamericana lyckades ändå få till en ytterst tveksam straff på vilken de reducerade till 4-1. Innan dess hade Bodin slagit till för tredje gången efter att Häggström snyggt lobbat in bollen. 5-1 ett kom efter en framstöt på vänster kanten där ett inlägg från Mattias Lundin snyggt placerades in av Anders Soxbo. Anders Eriksson avslutade målskyttet med en iskall nick. Mål: Lars Bodin 3 Tomas Fransson 1 Anders Soxbo 1 Anders Eriksson 1 Assist Mats Häggström 3 Mattias Lundin 1 Lars Bodin 1 Veteraner 15 sep 2014 1kommentar
  • En dag på jobbet

Ligan lag vit försvarade serieledningen efter seger borta mot Sollentuna FK. Spelande lagledare Mattias Lundin rapporterar: Lag vits match mot Sollentuna FK på fredagskvällen kan närmast beskrivas som en dag på jobbet. Redan 2 minuter in i matchen sköt Lars Bodin 1-0 i bortre hörnet efter ett klapp klapp anfall där Martin Berg stod för den sista passningen. motståndarna hade inte hämtat sig innan Mats Häggström enkelt snodde bollen efter ett inkast och placerade snyggt in 2-0. Soxbo forcerade sedan in 3-0 efter en hörna där Berg återigen stod för assisten. Då hade det bara gått 15 minuter och Ligan slog därefter av på tempot. Detta gav Sollentuna chansen att reducera innan paus. Andra halvlek bjöd inte på något skönspel och Ligan kontrollerade matchen utan att glänsa. Trots detta lyckades man träffa virket tre gånger men halvleken blev mållös. Veteraner 31 aug 2014 0kommentarer