• SLUT OCH TACK FÖR I ÅR!

Vi ledare - Klas och Ingo vill TACKA er spelare för denna säsong och säga att ni bara blir bättre och bättre. Ni har kämpat nästan hela året, och framförallt nu i höst mot 1-2 år äldre tjejer i våra motståndarlag, och gjort detta på ett riktigt bra sätt!!! Vi vet inte hur nästa säsong ser ut, men hoppas verkligen att alla fortsätter! Det kommer att bli någon form av avslutningsresa (fotboll), men inget är ännu spikat, så håll utkik på vår hemsida!!! FLICKOR div.1-2 5 okt 2010 0kommentarer
  • HEF Valbo - LIF 3-2 (0-1)

Jaha, då var säsongen slut! I sista matchen för året åkte vi till Högsäter för att möta svåra HEF Valbo. Vi gör en riktig kanonmatch, men förlorade ändå till slut med 2-3. Vi gör höstens bästa match, och med liiiite tur så tar vi en poäng, men poäng är inte allt, utan vi gläds extra mycket åt att vi kunde spela så bra trots flera borta, och dessutom mot bra motstånd och 1-2år äldre tjejer. Första halvleken började Valbo bäst och skapade flera jättelägen första 10min, men Johanna gjorde några "grymma" räddningar på bl.a. ett friläge redan i 2.a min och en trippelchans i 7:e min. Efter en kvart kom vi in i spelet bättre och skapade ett par hörnor. Efter just en hörna i 17:e min, gichh returen ut till Lovisa som "lyrade" in ett högt inlägg som gick rakt i mål till 1-0. I 28 min får vi en jättechans att utöka vår ledning, då Lovisa slår ett hårt inlägg som mv tappar och vi får en nästan öppet mål men missar. Resten av halvleken var det mycket kamp men inte så många chanser. I 2:a halvleken ökade Valbo trycket mot oss direkt, och hade ett bra skott utifrån i 6:e min som Johanna återigen räddade. I 49:e min kom 1-1 då deras bästa spelare kom loss och med ett kanonskott sköt mål utifrån. Vi krigade på och höll spelet väl uppe och skapade några kontringslägen. I 56:e min kom just ett sådant då Hanna kom före deras mv på en långboll och spelade in till Cissi som från långt håll kunde i öppet mål skjuta in 2-1. Tyvärr höll inte ledningen mer än i 3 min, då vi gör en miss i försvaret och deras forward blir fri och gör 2-2. Efter detta kämpar båda lagen och även om Valbo har mest boll, så skapar vi några halvchanser. Tyvärr får de ett friläge när det bara återstår 4 min som de utnyttjar, och de sista minutrarna chansar vi en del men skapar inget. Alla gör en kalasmatch där vi visade att vi kan spela bollen till varann, och gjorde detta på ett härligt sätt. Extra rorsor till Johanna som gör en supermatch, Kicki och Cissi är jättebra på mitten. Nu är säsongen slut - en säsong ni gjort KANON!!! Ledarna 0-1 17min Lovisa 1-1 49min Valbo 1-2 56min Cissi 2-2 59min Valbo 3-2 76min Valbo FLICKOR div.1-2 5 okt 2010 0kommentarer
  • Referat: HEF VALBO - LAXARBY IF