• Vinst hemma mot Alvesta med 5-4

Vi startar första perioden på bästa möjliga sätt och gör 3 mål på 3 skott av William Eklund, Oscar Ericsson och Wilhelm olsson sen lyckas vi även trycka dit 4-0 målet av Philip Herrlin. Vi tvingar Alvesta till en time out. Alvesta kommer ut efter time outen som ett nytt lag och sätter stor press på oss samtidigt som vi slappnar av och tror att vi kommer vinna stort. Alvesta gör både 4-1 och 4-2 och det är match igen. Andra perioden snackar vi om att vi måste ligga nära och hålla våra positioner i vår försvarszon men Alvesta trycker på bra och lyckas få in 4-3 målet tidigt. Vi blir tjuriga och är påväg att tappa matchen när Alvesta gör 4-4. Inför tredje perioden går vi ner på folk och trycker på att vi måste göra jobbet och våga avgöra detta 3 poäng ska hem till Lenhovda. Vi går ut i tredje och lyckas få in det där avgörande målet med hårt jobb och en riktig krigar insatts av Philip Herrlin och co. Nu va det bara och hålla detta vilket grabbarna gör på ett exemplariskt vis med uppoffrande spel och ett stabilt målvaktsspel av Oskar Johansson. Vi klarar av ett 3 mot 5 spel i slutet av tredje och lyckas hålla undan och 3 poäng är ett faktum 💪 starkt att komma tillbaka efter att vi har tappat en 4-0 ledning. Dagens stärnor går till *** Willmer Johannesson ** Oskar Johansson * Philip Herrlin A2 20 nov 2022 0kommentarer
  • Vinst i seriepremiären

Första perioden startar vi bra och är otroligt effektiva. Vi sätter press och åker skridskor som vi ska men framför allt så trycker vi dit puckarna i mål. Vi går ut i pausvila med 5-0 i bagaget skotten är 12-12. Andra perioden så kommer Tingsryd tillbaka lite och går upp till 5-2 efter att vi slarvar för mycket i mittzon och får inte ut puckarna i vår försvarszon. Vi spelar inte tillräckligt rejält och vi petar bara på pucken och Tingsryd får momentum. Men vi bryter deras momentum när Oskar Ericsson åker igenom och krigar in pucken i mål. Andra perioden vinner vi med 3-2. Tredje perioden är vi inte alls nöjda med det känns som spelarna är lite trötta och griniga trotts att vi leder med 8-2. Tingsryd trycker på och får fast oss i våran zon och gör 8-3 och vi spelar inte alls bra för tillfället. Men vi lyckas hålla undan och vi vinner matchen med 9-4 och skotten skrivs 28-35. Dagens stjärnor går till *** Melwin Jonsson ** Oskar Johansson * Wilhelm Olsson A2 9 okt 2022 0kommentarer
  • Match diö/Krif

Första matchen spelar vi mot diö. Vi startar matchen ganska passivt och gör inte riktigt det vi pratar om. Vi åker mycket solo körningar och tappar puck i mittzon så diö kan kontra. Diö gör första målet för att vi slarvar för mycket. Men vi lyckas komma tillbaka och matchen slutar 2-2. Andra matchen spelar vi mot KRIF. Vi gör det lite bättre och sätter mer press på dom. Men fortsatt lite slarvigt och dom gör både 1 och 2-0. Vi rycker upp oss trotts vi är lite folk och kör ut det allra sista vi har och gå för det. Vi lyckas göra 2-1 och det är väldigt spännande. Efter hårt jobb och slit lyckas vi sätta 2-2 pucken med ett mycket fint avslut av Philip Herrlin. Även den matchen slutar 2-2. Vi spelar med bara 11 utespelare idag och vi gör det fullt godkänt. Vi ledare är väldigt nöjda med viljan och krigarinsatsen som grabbarna visar upp. Dagens stjärnor bägge matcher går till *** Philip Herrlin ** Melvin jonsson * Oskar Lindblad A2 24 sep 2022 1kommentar