• Fin besök på forsmyran

Vilken support vi fick i dag P-10 4 sep 2022 0kommentarer
  • Våromgången avslutad..

2 matcher stod på dagens program.. Ersmark i match 1 och Gimo sjöfru match 2. I morse då jag kom till forsmyran tänkte jag detta kommer inte gå.. ! det va badbalja på hela plan kändes det som.. Och ja.. det kommer inte gå, blev till- dethär kommer bli grisigt.. och grisigt blev det.. Dock spelade vi stundtals sjukt bra.. trots vattenplaning, fall, halk och studsiga bollar. Jag tycker vi hade boll större delen av matchen och de mål dem gjorde kom av våra missar med bollar in i framför mål, dåliga markeringar och då vi hade för lite vilja. 4-4 blev resultatet.. och vi hade bud på fler mål och att vi hela tiden hämtade i gen underlägen tycker jag visar på styrka.. Match 2 1-0 kom snabbt, 1a period spela vi bra..jag hoppades att vi skulle lira lugnt och sansat men mot slutet i första och hela andra tog match 1 ut sin rätt.. vi börjar stressa tjonga och inte en passning mottag eller nått gick vår väg. vissa fick lite bekymmer med sina positioner.. faller ner långt i banan och går nära i stället för att göra sig spelbar.. vi slutar prata och är inte på hugget. Dem gör sina 3 mål och de känns jäkligt surt då vi inte egentligen är ett sämre lag. Några chanser har vi men vattnet och oturen gör att de inte går vår väg. Period 3 äre som att vi vaknar till liv igen. Vi hittar tillbala till kämpaglöden och viljan att vinna och helt plötsligt gör vi 2-3 kampen om kvitteringen startar och bollen är våran nästan resten av perioden. Dem har några skott på målet men som Ludde stoppar.. vi har hög press och får flera bra chanser men ville sig inte.. resultatet slutar 2-3 Höstomgången håller på att lottas jag meddelar när det är klart. Nästa drabbning är soccer cup 1-3 juli. Vi har anmält 2 lag så alla 0får mycke speltid. Jag och Andreas kommer dela 2 lag för cupen. När jag räknar i hop inskrivna resultat i vår grupp under våromgången så ligger vi top 3 men troligen 4 eller 5 då vissa resultat inte är inskrivna av 16 lag vilket är jättebra. Tack för bra jobb i dag! Roligt när många kollar på! P-10 19 jun 2022 2kommentarer
  • Matchdag ifk Umeå och Umedalen

Vilken rolig dag vi har haft! Matchen om Ifk Umeå på vildmannavallen slutade med solklar seger.. 6-1 Trots en lite knackig start vid ankomst utan omklädningsrum, fungerande toa och lite tid till uppvärmning .. Lirade vi bra fotboll... Efter 1-0 och 2-0 hade vi självförtroende att låta bollen rulla som i sin tur ledde till fler skott å fler mål... stundtals lider vi av lite för bra självförtroende vilket bjuder in dem i matchen i bland, men aldrig någon större fara. Vi fick oss en riktig segerring i omklädningsrummet Match 2 startar vi med usel inställning.. kanske hade vi svårt att ladda om.. i kombination med att även motståndet var bättre blev vi lite tagna på sängen.. 1-0 och 2-0 kom rätt snabbt för Umedalen.. som rullade boll fint precis som brukar men inte gjorde... period 2 spelar vi bättre och ger dem hårdare motstånd genom att jobba med vårt spel passa, spela säkert å låta bollen göra jobbet.. 2-1. Sen är matchen rätt jämn.. vi gör lite försvarsmissar går bort oss lite för enkelt och sen har vi heller inte helt turen me på vår sida. Vi gör lite tankemissar, skjuter i benen på varann, fel studs.. vilket ger dem 2 nya mål bland annat efter ett kanonskott .. i slutet får vi några skador.. kanske även trötthet som alltid när det går tungt.. vi tvingas till lite omorganisering i laget och som ger oss 1 mål till.. 4-2 sen blir det 5-2 rättvis vinst för dem.. men på det hela taget.. blir vi bättre å bättre ju längre matchen går, vi pressar på bra men vi hinner inte ikapp trots flera bra lägen.. Mycket nöjd med insatsen av laget i dag.. lite krångligt men samtidigt roligt att åka med så många spelare.. och att våra nya stjärnor gjorde en mycket stark insats är jätteroligt att se! Tack för i dag! Kul med all publik👌 P-10 5 jun 2022 5kommentarer