• LIF-Hovsta 5-1

Inför matchen så låg Hovsta på första plats i serien och det tryckte vi lite extra på vid genomgången. De ska INTE lämna Ramundervallen i fortsatt ledning. Det ska vi!!! Sagt och gjort. Vi fick matchen precis som vi ville. Ett tidigt ledningsmål av Jesper Nyström och sedan var det ett lag på banan. 2-0 & 3-1 av Hampus Lindh. 4-1 Emil "Empa" Andersson 5-1 "Kalle" Dukhan....... I halvtid.. I andra så sänks tempot och vi är inte lika överlägsna, men fortsätter att skapa massvis av klara målchanser, dock utan att hitta rätt en enda gång i andra och det kan jag tycka är lite anmärkningsvärt. Där måste vi få utdelning i form av mål. Segern är såklart aldrig i fara, men några fler mål var vi värda och borde det blivit. Nu blickar vi mot cupmatch mot Stene på måndag. Kom ner och heja fram oss. A-lag Herrar för 5 dagar sedan 0kommentarer
  • ÖSK Söder - LIF 2-2

I tredje matchen för säsongen så stod ÖSK Söder för motståndet. Söder som förra året åkte ur div.4, men som värvat för att studsa tillbaka direkt och är en av topplagen i serien. Söder visade också detta. Bollskickliga och en bra spelidé. De har mycket boll och vi får slita för att täcka ytor och att hinna med överflyttningarna. Sakta men säkert så kommer vi in i matchen då vi är laget som orkar spela i högt tempo hela tiden och är det bättre laget sista 20 minutrarna. Det står 1-1 i halvlek. Vårat mål av duracellkaninen Harlén. Vi pratade i pausen att fortsätta med det vi tror på och att det är vi som orkar och är piggast. Andra halvlek blir mer kamp. Söder tar återigen ledningen på straff. Vi gör strax efter 2-2 också på straff. Återigen Harlén som gör vårat mål. Efter det så har båda lagen flera chanser att göra mål, men matchen slutar oavgjort. 2-2. Känslan är att det är ett rättvist resultat, men vi kunde ha fått med oss alla tre poäng då vi har en del heta chanser, men det kunde också ha blivit 0 poäng då motståndarna också har ett par klara lägen där Berger agerade vägg. Nästa seriematch spelas på torsdag 25/4 på Ramundervallen. Då ställs vi mot Hovsta som för tillfället leder serien. En ledning som de inte ska ha kvar efter besöket på "vallen" Kom dit och heja fram oss!!!! A-lag Herrar för 13 dagar sedan 0kommentarer
  • LIF - BK Ettfyra 5-1

I säsongens första hemmamatch stod toppkandidaten BK Ettfyra för motståndet. "Hemmamatchen" spelades på Stora Vallas konstgräs i Degerfors eftersom Ramundervallens planer ännu ej är i spelbart skick. Vi visste om dessa förutsättningar sedan länge och vi hade även sedan länge sett fram mot just denna matchen. BK Ettfyra är ett duktigt och spelskickligt lag som med all rätt nämns som en av seriefavoriterna. Vi visste att vi måste prestera och jobba hårt för att vinna. Matchen rivstartade vi. 1-0 Theo Arvidsson i minut 2. 2-0 Pontus Lindh i minut 9. 3-0 Hampus Lindh i minut 12. Den första halvtimmen spelar vi den bästa fotbollen som föreningens seniorlag inte gjort på länge skulle jag säga. Vi fortsätter spela bra och kontrollerar motståndarna. I andra halvlek så är det jämnare men vi har full kontroll. 4-0 Emil Karlsson i minut 65. 4-1 i minut 66. Orken tryter på motståndarna och det blir mer av en transportsträcka till slutsignalen. 5-1 Jacob Nyström i minut 76. Vi har bud på fler, men detta blir slutresultatet. Väldigt nöjd med vår prestation och hur vi tar oss an och genomför matchen. Nu blir det lätt att gå ner och träna inför nästa veckas match som är mot ännu ett tippat topplag. ÖSK Söder som ska slås tillbaka. A-lag Herrar för 20 dagar sedan 0kommentarer