• Landvetter IF-Öckerö 4-4

Härligt väder på Landvetter IP idag. Landvetter-Öckerö blev en jämn historia. Första perioden var LIF starka och tar ledningen med 1-0. Bra spel där vi leder välförtjänt. I andra tar Öckerö över och för spelet och vi tappar boll allt för lätt. Öckerö vänder och tar ledningen med 1-3. Inför tredje samlar vi oss och beslutar att vi skall vända matchen. Vi går ut och spelar vårt spel vänder matchen och går upp till 4-3. Öckerö får till en kvittering i slutet 4-4. Ett rättvist resultat där båda lagen får vara nöjda. Landvetter IF-Härryda IF komfortabel seger. Inte så mycket att säga om det där Härryda inte kan sätta emot när Landvetter sätter igång. Bra kämpat tjejer i värmen idag😀 F-05 5 jun 2016 0kommentarer
  • Floda boif-Landvetter IF 1-4

Idag var det dags att åka till Floda och möta deras tuffa tjejer och återigen blev det en gräs match. Seger med 4-1 och riktigt bra spel. Publiken bjuds på glimrande spel. Nu börjar spelet sitta riktigt bra och det vi tränar på fungerar riktigt bra. Tjejerna håller både spelbredd och spelhjup. I försvaret jobbar tjejerna med hela laget och Floda har inte många målchanser. Landvetter tjejer det ä grejer. F-05 16 maj 2016 3kommentarer
  • Hovås-Billdal-Landvetter IF 2-6

Idag blev det tennis siffror i värmen borta mot Hovås-Billdal. Efter två perioder var det jämt och mycket kämpa. Landvetter försökte rulla boll men det var svårt på gräset som vi inte riktigt var vana vid 2-2 efter två perioder. I tredje lossnade allt och vi kunde spela ut. Vi kom runt på kanterna och fick hål på Hovås målvakt. Hux flux 2-6 till Landvetter. Bra kämpat tjejer i värmen och det något ovana underlaget. F-05 9 maj 2016 0kommentarer