• ❤️ Kaffe kaka tredje raka! ❤️

Kvällens match i Hamneda slutade med en seger och vi har därmed tagit 9 av 9 poäng. Efter en tuff start där vi inte alls kommer upp i nivå så vänder vi underläge innan halvlek och matchen slutar 1-3. En svårspelad plan gör att matchen präglas av mycket kamp och långbollar. Sett över 90 minuter gör vi en bra laginsats och är laget med klart flest chanser och får med oss 3 välförtjänta poäng på bortagräs 💪 Målskyttar: #9 Adis Hodzic Självmål Seniorer 24 apr 0kommentarer
  • Lidhult - Guddarp

Vi fortsätter säsongen med ännu en vinst och en riktigt go sådan! Vi gör en stabil insats hela laget där vi är pigga och alerta samtidigt som vi håller ett bra försvar, vilket visar sig i slutresultatet. Idag hade vi @tidningensmalanningen på besök som livesände matchen och det hanns även med en intervju med vår spelande tränare Adis Hodzic, tidigare Guddarp spelaren! Såhär lyder hans kommentarer; – Skönt med vinst och 6 poäng av 6 möjliga. Vi blickar mot nästa match! Vill ge extra credd till Kevin som gör en grym insats på mittbacken. Bättre hemmapremiär kunde vi inte fått! Härligt killar ❤️ Målskyttar; #9 Adis Hodzic #10 Masoud Moradi #15 Taialden Reda #3 Eddie Mårtensson Seniorer 19 apr 2kommentarer
  • Hillerstorp - Lidhult den 27/4

Dax för årets första bortamatch på torsdag. Kan du va med och heja fram en ny seger? Seniorer 25 apr 2023 0kommentarer