• Tack för denna säsongen!

Tack för denna säsongen! Vi är oerhört stolta över det vi har åstakommit säsongen 2023/2024 och vill tacka alla spelare, ledare, funktionärer, sponsorer och framför allt alla er som har kommit och stöttat oss på läktaren. Tack ! Herr A 4 mar 1kommentar
  • Vi föll med flaggan i topp!!

Säsongen är slut... på ett av det mest brutala sätt man inom idrotten kan uppleva. Efter ganska svag inledning där vi sätter oss i ett 1-3 underläge efter första perioden, kvitterar vi till 2-3 i andra och 3-3 i tredje perioden. Matchen går till overtime och vi har i stort sett allt, bara minuten före straffavgörandet så blir det en slumppuck som styrs upp mot blå och deras back skjuter direkt, massor av folk framför kassen och pucken går i mål och säsongen är över. I tredje perioden har vi 4 i ramen och vinner skotten med 18-0. Men vi lyckas inte få in pucken. Små marginaler och idrott kan vara riktigt ruskigt hemskt när man är på fel sida myntet. Som helhet är vi oerhört stolta över vad vi har presterat som grupp men vi snubblade på mållinjen då vårt mål var att ta oss till kval. Det kommer en längre summering av säsongen när den värsta besvikelsen lagt sig. /Daniel Herr A 3 mar 3kommentarer
  • Dramat avgörs imorgon söndag 3 mars 16:00

Efter en intensiv, välspelad och tight match kvitterade Lerum i Play-Off serien till 1-1 i matcher mot Virserum på lördagseftermiddagen. Imorgon söndag 3 mars klockan 16.00 släpps pucken för att särskilja vilket lag som kommer att spela i en kvalserie till div2. Så vi önskar minst att alla som var på matchen idag kommer och stöttar vårt A-lag även imorgon söndag! Nu kan man med fördel redan nu köpa både entrebiljetten och 50/50 lotten här: Entré och 50/50 lotter Återigen serverar Team 14 godsaker till oss! Vi syns imorgon! Matchstart 16:00 Herr A 2 mar 1kommentar
  • Vinst med 3-1 match 2.

Efter sista omgången stod det klart att vi lyckades ta oss till play-off i en bäst av tre serie mot Virserum. Vi började borta i Torsdags och förlorade tyvärr första matchen med 4-2 efter ett mål i tom bur på slutet. En match som vi till stora delar förde och ägde men inte lyckades ta vara på de chanser vi skapade. Spelet 5 mot 5 vann vi med 2-1 men vi släpper två i boxplay och lyckas inte få hål på deras duktiga målvakt i powerplay. Vi vinner skotten med 47-23 men det hjälper ju inte när vi inte vinner matchen. Det vi tog med oss var att om vi spelar 5 mot 5 och håller oss från utvisningsbåset skulle vi ha en god chans till revansch i hemmamatchen. Så var lördagen äntligen här och Virserum kom till oss! Vi kommer ut starkt men släpper tyvärr första målet, strax därpå kvitterar vi till 1-1 genom #20 Perhonen ass från #11 Wohnerhow och #19 Rodéhn. 1-1 efter första perioden och skotten 13-9 i vår favör. Vi har en bra känsla och ändrar inget utan försöker mala ner Virserum och första 10 av andra perioden är Virserum knappt ur egen zon, deras målvakt gör ett par helt makalösa räddningar och vi borde gjort 3-4 mål. Virserum tar time-out och lyckas få ner tempot och bryta momentum lite grann men vi äger fortfarande perioden. Det slutar 0-0 och skotten 15-7 i vår favör. Vi känner någonstans att Virserum borde få svårt att orka om vi maler på i samma fart i 20 minuter till. Halvvägs in i perioden gör #31 Voloch det förlösande 2-1 målet på ass från #29 Liljevald och #34 Holmqvist. Vi kör på och Virserum kommer inte riktigt till, det som de skapar räddar Ingvarsson i målet på ett lugnt och tryggt sätt! Vi kan göra 3-1 i tom bur och tvingar fram en avgörande match imorgon! 3-1 målet görs av #29 Liljevald på pass från #20 Perhonen och #11 Wohnerhow. Skotten i sista är 13-3 i vår favör. Matchen slutar 3-1 och skotten 41-19. Killarnas egna pris till matchens lirare gick till #31 Nikita Voloch för sitt game winning goal! Jag är oerhört stolt att vi när det gäller som mest gör en av våra bästa matcher för säsonger sett under 60 minuter. Visst har vi kanske spelat bättre i sekvenser eller perioder under säsongen, men inte under hel match som vi gör idag! Nu gäller det att ladda batterierna och vara lika förberedda för det blir alltså en helt avgörande imorgon. Vi vill tacka alla som var på plats idag och stöttade oss. Vi hoppas verkligen att ni kommer tillbaka imorgon, så se nu till att komma ner till hallen igen och heja fram oss till vinst och i så fall en kvalserie plats! Nedsläpp söndag klockan 16:00 Vättlehallen. Herr A 2 mar 0kommentarer
  • 50/50 dragning och VF biljetter

Dagens vinst på 50/50 gav 1400 kr till en lycklig vinnare, Vinnaren har fått sina pengar insatt på sitt konto :) VF biljetter har följande lott givit vinst á 2 biljetter till VF - Linköping Rosa biljett Serie F nummer 30 Rosa biljett Serie F nummer 48 Vi saknar vinnare till Rosa biljett Serie F nummer 48 och priset kan hämtas imorgon i Vättlehallen mellan klockan 14:00-15:00, söndag 3 mars Vid ej uthämtad vinst, lottas periset ut i samband med matchen. Då vårat A-lag kommer spela Play-off match imorgon söndag igen, med start 16:00 Så kan du via länken nedan köpa 50/50 redan nu, likaså entrebiljett som du tar med digitalt Köp 50/50 och entrebiljett här Vad det gäller matchreferat m.m...så kommer det senare under kvällen Vi syns imorgon 16:00 Herr A 2 mar 2kommentarer