Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Latorps IF Futsal Herrar

Följ

Futsal Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Latorps IF
Fotboll
Futsal Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Latorps IF Futsal 7 7 0 0 21
2 IFK Askersund 1 0 0 1 0
3 IK Sturehov 1 0 0 1 0
4 Sköllersta IF 1 0 0 1 0
5 FC Päronbollen 1 0 0 1 0
6 IF Eker Örebro 1 0 0 1 0
7 Lillån FK 1 0 0 1 0
8 Rynninge IK 1 0 0 1 0

Match

Latorps IF Futsal

9 - 1
Nya Norrbyhallen, Örebro
8 december 2018
14:10

Rynninge IK

Referat

Referat: Latorps IF Futsal - Rynninge IK

Ännu en seger in på kontot!

I söndags tog vi våran femte raka seger, mot just Rynninge IK. Det blev en rejäl överkörning och det var aldrig något snack om saken, vi kunde samtidigt visa upp att vi har en fin och bred trupp där många kan prestera på hög nivå.

Första halvlek:
1: Charlie Marlowe, Sebastian Lööw, Tobias Boström, Martin Fransson
2: Pontus Björkman, Linus Bernström, Adam Johansson, Lukas Fahlström

Det var gänget som tog tag i första halvleken, och gjorde det med hög aggressivitet och bra fart i anfallsspelet. Comeback av Tobias Boström i LIF-tröjan som gör 1-0 redan efter 2,35 minuter, fint framspelad av Martin Fransson. 2-0 kommer två minuter senare då Pontus Björkman sätter igång en kontring tillsammans med "Tobbe" och Martin. Pontus avvaktar och avvaktar och väljer tillslut att chippa in den mot målvakt där Martin står felvänd och väntar på pass, men Martin visar prov på hög spelförståelse och hoppar över bollen istället för att ta emot den, retfullt studsar bolllen in i mål. Charlie Marlowe gjorde debut för i år och satte sedan 3-0 i minut nummer 8 innan Linus Bernström gör 4-0 assisterad av Pontus Björkman, Linus gör ett snyggt avslut via stolpen och in.

Andra halvlek:
1: Viktor Garp, Samuel Edvärn, Douglas Viskonts, Philip Jonsson
2: Charlie Marlowe, Sebastian Lööw, Tobias Boström, Martin Fransson

Ett ungt Rynninge gör ett försök att sätta lite högre press och kommer till ett gäng chanser, egentligen både i första och andra halvlek men Martin Herlin visar upp bra målvaktsspel. Kapten Martin och "Tobbe" hade idag och även så många gånger tidigare ett öga för varandra, hittar varandra jämnt och ständigt på planen. Två gånger om assisterar Martin till Tobbe, som gör sitt andra och tredje mål i minut 27 och 30. De fyra inbytta visar också upp ett fint anfallsspel, pass ner i hörnet till Viktor Garp som spelar snett inåt bakåt till en framrusande Samuel Edvärn som hoppar även bollen, Douglas Viskonts kommer med hög fart och sätter dit 7-0 på ett tillslag. Bra utfört av hela "kedjan". Tyvärr tyvärr tyvärr så hittar Rynninge dit med en reducering, man vill ju såklart alltid hålla nollan och just i det tillfället hjälpte vi Martin Herlin för lite i målet. Frustrationen över insläppt mål ska "Tobbe" ta ut på motståndarna, på det rätta sättet. Driver ner på sin vänsterkant och dunkar upp den i nättaket, ett klassiskt "Tobbe-mål". Ja, om ni undrar, så var det återigen Martin Fransson som gjorde assist. Tillslut ska även Martin få hamna i målprotokollet också, han fastställer slutresultat genom att göra 9-1 i slutminuten.

Hatten för matchenslirare tog Martin Fransson själv och satte på sitt huvud, helt klart värd den!

SEGER och vi laddar nu om för nästa match som är på söndagkväll, mot IF Eker klockan 20.00 i Norrbyhallen.

FORZA LIF!