Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KubbGotland KubbGotland

Följ

KubbGotland

Följ oss för uppdateringar
Följ
KubbGotland
Övrigt
KubbGotland
KubbGotland

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 28 jun 2019 malte nilsson

  BEX spelen som vi har använt i serien här på Gotland. Finns att köpa vid COOP Forum o även Lode har dom i sin affär EBBES på Fårö. Bra spel för hyfsad peng.

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 jun 2019 Kubb

  Undrar samma som Stefan nedan. Var får man tag i Lars-inges kubb?

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 jul 2015 Stefan

  Hej, vart på Gotland kan man köpa ett äkta kubbspel?!?!

  Har tidigare köpt av Lars-Inge i Barlingbo som enligt mig haft de överlägset bästa kubbspelen men han har tydligen slutat tillverka kubbspel enligt personen som svarade i telefonen när jag ringde nyss...

  Vore tacksam för svar, är kvar på Gotland t.o.m. 27/7...

  Mvh Stefan

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 maj 2013 Herald Claeys

  check this out:

  http://kubbspel.be/masters-kubb

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 jul 2012 Lode

  Hello Robert =)

  Its fixed now its Kubb Ings ;)

  Im gonna be a referee on friday so dont have much time, but you never now =)

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 jul 2012 Robert

  Hej Guys,

  please write Kubb' Ings with an big I, because it satnd for the german word "Ingenieur", english "Engineer"

  Cya at the WC!

  PS: Maybe you need a test match!?

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 jun 2012 Lode

  Hej Björn!
  Sedan det infördes att du måste betala samtidigt som du anmäler ditt lag till VM så har det alltid varit dåligt med anmälningar i början. Detta innebär att lagledaren måste samla in pengar ifrån alla innan man kan anmäla, vilket gör att många nog anmäler i sista stund. Så är det i alla fall för oss.
  Jag har också varit rädd för att dom utländska lagen skall skrämmas bort nu när man inte får komma in på campingen förens fredag. Men när jag pratat med KubbVM så säger dom att utländska lag får möjlighet att komma tidigare och att detta skulle lösas.
  Men jag tror att vi kanske kan få tillbaka torsdagen till nästa år om vi har tur, så försök att stå ut detta år och klaga lite så får vi säkert torsdagen tillbaka :)
  Jag tror om ni åker till ön som vanligt i år och hör av er till KubbVM så hjälper dom er så ni kan få campa redan på torsdag på ett bra ställe!

  Vi skulle gärna köra ett träningsspel mot er, dock så har jag svårt å tro att vi ahr hela vårat lag på plats. Vi är kanske bara 2 st fram till Lördag när vi skall spela.

  Vi ses på VM Björn :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 maj 2012 Björn

  Är det vanligt att det bara finns 30 anmälningar till VM i Kubb omkring den här tiden? Vi aker upp till Gotland fran Schweiz med varat lag Basel Sicks Pack o vi hoppas värkligen att det blir en riktigt VM igen. Har faktiskt skrivit e-mail till Kubb Committeet med fragan om det inte skulle vara möjiligt att utländska lag kan redan sova pa campingen fran Torsdag pa Fredag. Svaret var att vi kunnde ta baten som kommer till Gotland kl. 3 pa natten, men dem skulle diskutera i Kubb Committeet. När jag fragade efter fick jag inget svar alls... Jaha!! Dem maste verkligen se till at dem inte skrämer bort dem fa utländska lag det finns...

  Vet ni nat fint stället vid havet eller ett sjö som ligger inte allt för langt fran VM arenan där man kunnde tälta under allemansrätten?

  O sen skulle det ochsa vara skoj att spela nagra träningsspel mot Signalgatan. Vi är pa ön fran Onsdag middag.

  Björn

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 apr 2012 Lode

  Tack så mycket Sören! Jag gör så gott jag kan för få ihop bra info :) Och jag håller absolut med dig. Det vore jättebra om alla kunde hjälpa till så mycket som möjligt. För det vore inte riktigt samma sak om vi förlorar alla dessa utländska lag. Då har vi inget VM längre utan kan bara se oss som ett SM. Tycker jag!

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 apr 2012 Sören

  Lode,
  Bra skrivet om årets nyheter på Kubb-VM. En till aspekt är att bli vänner med de utländska lagen, för att sedan erbjuda dom en gräsmatta att tälta på, eller soffor att sova på, om dom kommer hit tidigare. Det trevligaste när man själv åker utomlands tycker jag är om man kan bli hembjuden till folks vardag. Bra PR för Gotland då också, och bra träningsmotstånd oftast. Eller hur?

  Rapportera

  Rapportera