19:00

Gamlestaden FF

Oavgjort i första matchen för i år!

Det var en kylig onsdagskväll när vi skulle spela 2019 första match! Gamlestadens FF (div 6) stod för motståndet och vi hade med oss en väldigt ung trupp med nya spelare samt några gamla rävar!

Matchen startar och det skulla dröja ungefär 5 min innan första målet kom och det stod vi för. Vår provspelare Nikos kommer in på högerkanten där han slår in ett inlägg som styrs av deras försvarare som når ingen mindra en Jean-Pierre och denna man gör inga misstag! 1-0 Kozara.
Efter det står matchen och väger. VI känns lite mer farliga men Gamlestaden har sina lägen då och då. Gamlestaden skulle även komma att göra mål efter ca 25 min då en av våra mittbackar rensar rakt ut till deras anfallare och de gör inga misstag. 1-1. Det händer inte så mycket mer innan halvtid.

Andra halvlek startar och vi gör många byten. Vi börjar de första 5 minuterna väldigt bra. Efter det så tappar vi det nästan helt och det är Gamlestaden för hela slanten och de lyckas även göra mål på nick efter fint inlägg. 1-2 efter ca 60 min spelade. Det målet kanske behövdes för efter det vakande vi till och spelade stundtals väldigt fin fotboll. Vi kvitterar också i den 65e minuter där gamelstaden rensar ut från en hörna till en ensam stående Can som lägger in bollen mot mål. Oturligt för målvakten som gör en liten tavla och det står 2-2.
Vi fortsätter pressa och är överlag det bättre laget men Gamlestaden spelar stundtals väldigt bra också och får bra lägen också men gör inget av det.

Matchen slutar 2-2. Sammanfattningsvis gör vi en bra match med tanke på att vi hade väldigt många nya spelare som ej är samspelta än. Det finns otroligt mycket potential i detta unga Kozara så det kan bli ett väldigt intressant 2019!

Även all lycka till Gamlestadens FF som var väldigt bra!