Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Köping FF

Följ

Köping FF

Följ oss för uppdateringar
Följ
Köping FF
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Köping FF
Adress Västeråsvägen 31
Postadress 73141 Köping
E-post info@kff.nu
Orgnr 878500-5995
Kontonr 8182-8 13 124 376-8

Om Köping FF

Förening

Stor aktivitet premiäråret 1991

Köping FF fick under premiäråret 1991 nästan 150 medlemmar i föreningen. Under våren tog styrelsen beslut om att inrätta ett tillfälligt föreningskansli och dessutom klubblokal hos en styrelsemedlem. Där hölls merparten av årets styrelsemöten och där förvarade föreningen också klubbens prylar. I november tog KFFs styrelse beslut om att byta klubblokal. Efter förhandlingar med Arneruds i Köping fick KFF ett förmånligt hyreskontrakt om en lokal på Stora gatan. KFF tecknade ett treårskontrakt på lokalen som har en yta på drygt 104 kvadrat, fördelat på två plan. Ett större rum och en kanslidel på övervåningen samt ett större rum och ett förvaringsrum på nedre botten. Under november-december pågick ett intensivt arbete med att totalrenovera lokalen. KFFs egna medlemmar och spelare har varit engagerade på ett eller annat sätt för att göra lokalen till en samlingsplats för klubbens medlemmar. Ansvariga för renoveringen var Thord Gustavsson och Börje Axelsson. Mycket av arbetet var slutfört vid årsskiftet 1991/1992 men fortfarande återstod en del detaljer.

Köping FF höll ett flertal träffar för spelare och ledare för att svetsa samman gänget. I början av december hölls årsavslutning med "hemligt resmål". Spelare och ledare hamnade så småningom vid Volvostugan i Korslöt med bastubad, tävlingar och god mat. Merparten av kostnaden finansierades av spelarna själva då de under några kvällar under hösten hjälpte ett Köpingsföretag att städa ut en verkstadslokal.

KFF bjöd också in spelarna och ungdomsledare i Forsby och KIS till en kväll med fotbollstränaren Bosse Johansson på Hotell Scheele. Nästan ett hundratal personer mötte upp.

Under premiäråret företog föreningen ett flertal resor i syfte till förkovring, uppskattning och trivsel. Vårens träningsläger till Italien syftade till det förstnämnda. 22 spelare och fem tränare/ledare satte sig på bussen i Köping för träningslägret i norra Italien. Nio dagar senare återkom de stärkta av tuffa träningspass, flera matcher och ökad sammanhållning. Ett träningspass under våren ersattes av en hockeyresa till Västerås för seniorspelarna. Under sommaren reste seniorer med anhöriga till Öland för ett veckolångt träningsläger.

Välförtjänta personer som jobbat hårt för KFF under verksamhetsåret bjöds också på en resa till Örebro och UEFA-cupmatchen Örebro-Ajax. 15 personer deltog. Juniorerna gjorde under en decemberlördag en avslutningsresa till Globen i Stockholm och derbymatchen i ishockey, Djurgården-AIK.