• ERIK RASMUSSON VÄNDER HEM

Officielt: ERIK RASMUSSON VÄNDER HEM Vinterns Division 6 transfer-bomb är nu i mål, Efter att ha spelat i klubbar som Trelleborgs FF, Österlens FF och senast FC Trelleborg väljer nu Klågerupspågen att vända hem till moderklubben. Erik ansluter direkt och vi ser framemot att se han under 2024 Varmt välkommen him Erik!! Vi ger oss aldrig, Framåt Klågge Bild: Bildbyrån A-lag Herrar 13 dec 2023 0kommentarer
  • TRÄNARDUON INFÖR SÄSONGEN 2024

Officielt: Jonas Larsson Lindström och Jörgen "JP" Persson skriver på som huvudtränare inför kommande säsong. Jonas Larsson Lindström förlänger sitt kontrakt med klubben som huvudtränare och får nu en ny tränarkolega vid sin sida. Jörgen Persson mer känd som JP har erfarenhet i klubben sedan tidigare både från ungdomslagen samt seniorlag. JP har varit med lite i smyg under förgående säsong men nu är vi glada över att det blir officielt. Titlen som Jonas och JP kommer att ha är Huvudtränare. Det betyder att vi kommer att ha ett delat ledarskap under säsongen 2024. Grabbarna ansluter direkt och har tagit emots av gruppen väl. Nu blickar vi uppåt och ser framemot en spännande säsong :) Ännu en gång, välkommna Jonas och JP Vi ger oss aldrig, Framåt Klågge Ledtrågarna via Instagram: 1. Kim och Tolle i Djurgården har delat ledarskap, likt Jonas och JP kommer ha nu 2. Jonas Thern, Jörgen Lennartsson, tränarnas förnamn 3. Everton och Liverpool, Jonas håller på Everton och JP håller på Liverpool A-lag Herrar 10 nov 2023 0kommentarer
  • MAKALÖS VÄNDNING I GRÄSPREMIÄREN

Solen sken och Klågerup skulle rulla boll igen på GRÄS, yes äntligen var det dags för spel på Nya IP. Helsingkrona stod för motståndet och det skulle bli en jobbig och tuff matchinledning!! Det tog bara 7 minuter innan bortalaget spräckte målnollan på vikiarierande målvakten Måns Ohlin. Det hann gå en minut till innan det small till igen, en riktig käftsmällsinledning och vi låg under med 0-2 tidigt i matchen. Vi jobbar in oss i matchen och Oskar Hansen kan placera in reduceringen på hörna i minut 31. Efter målet går vi ner oss igen och släpper återigen till ett enkelt mål för Helsingkrona. När domaren för dagen blåster av för halvitd så har vi ett underläge med 1-3. Andra halvlek inleder vi otroligt starkt och kan redan i minut 46 hitta en redusering, Jonathan Romner från juniorlaget smäller till och gör sitt första A-lagsmål. Ställningen är nu 2-3 och under 10 minuter framöver så skulle vi få se en total överkörningen och show när Tobias Möller gör ett äkta hattrick. Tulle gör 3-3, 4-3, 5-3, Vi har nu vänt på matchbilden helt och det är ett annat Klågge som kom ut till andra halvlek. Kevin Holmqvist gjorde 3 assist i matchen och stod även för matchens sista mål i 80 minuten när han rullar in 6-3, Kevins bror, Theo Holmqvist född 2007 fick göra A-lagsdebut i eftermiddag och stod för ett fint inhopp!! Tack för lånet av Jonte och Theo juniorlaget :) Vi tar med oss 3 pinnar och blickar framåt mot fredagens drabbning borta i Kävlinge Vi ger oss aldrig, Framåt KLÅGGE Matchfakta: Första halvlek: 7´ 0-1 8. Joseph William Syrett 8` 0-2 6. Sebastian Gross 31` 1-2 7. Oskar Hansen 39` 1-3 8. Joseph William Syrett Andra Halvlek: 46` 2-3 23. Jonathan Romner 52` 3-3 10. Tobias Möller 53` 4-3 10. Tobias Möller 60` Varning Klågerup, 18. Raikel Rodriguez 63` 5-3 10. Tobias Möller 80` 6-3 11. Kevin Holmqvist A-lag Herrar 7 maj 2023 0kommentarer