• Kinna IBK Avslutningsdag 2023

Vi avslutar säsongen 2023 i Lyckehallen med en gemensam dag i innebandyns tecken. Välkomna! Kinna IBK 16 apr 2023 0kommentarer
  • INSTÄLLD MATCH

Matchen för Herrlaget hemma i Lyckehallen idag kl 15 mot Horsby IBF (U) har blivit inställd då de inte fick ihop något lag för dagen. Kinna IBK 5 feb 2023 0kommentarer
  • Referat: Sandareds IBS U - Kinna IBK

Kinna IBK reste till Sandared och tog en rejäl moralseger. De första två perioderna var näst intill perfekt utförda både framåt och bakåt, i alla fall så när som på en skaplig målvakttavla av undertecknad. Kanske var det premiärnerver efter 10 års frånvaro från seriespel, vad vet jag. Men jag bjuder på den. Hur som gjorde laget en grym insats och såg ut som de aldrig gjort annat än att spela ihop. Men som så många gånger förut kommer man in i en svacka någon gång under matchen. Sandared gick ner på folk och satte fart. På 12,5 minuter gick man från 2-6 till 7-6! Dock han de knappt fira ledningsmålet innan Kinna kvitterade 11 sekunder senare. Och som om inte det vore nog så kommer även segermålet för Kinna när klocka visar 19:48! Resultat: 7-8 (2-3, 0-2, 5-3) Herr-A 22 okt 2022 0kommentarer