Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kazuki Shotokan Klubb

Följ

Kazuki Shotokan Klubb

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Kazuki Shotokan Klubb
Välj lag

Kontaktinformation

Namn Kazuki Shotokan Klubb
Adress Bodastigen 1
Postadress 15168 Södertälje
Telefon 0736-267440
E-post info@kazuki.se
Orgnr 802491-5509
Kontonr 594-7494
Öppettider CAMPUS TELGE Mån- och onsdagar 18 - 20 (nybörjare 1:a tim) Alla GROPEN Lördagar 10 - 12 Avancerde FORNBACKASKOLAN Mån- och onsdagar 16 -17 Elever

Om Kazuki Shotokan Klubb

Välkommen till Kazuki Shotokan Klubb!

Kazuki Shotokan Klubb är en karateklubb i Södertäljeområdet. Vi välkomnar nybörjare och erfarna personer i alla åldrar att tillsammans med oss träna JKA Shotokan karate. Vi är en del av JKA Sweden och Svenska karateförbundet. Japan Karate Association – JKA, har flest utövare i världen och är därmed störst inom karatefamiljen.

Träningstider och plats Vårterminen 2019

Campus Telge, Mariekällgatan 5, Södertälje
Måndagar och onsdagar
18.00 - 19.00: Alla nybörjare och 10:e kyu (vitt bälte)
18.00 - 20.00: 9:e kyu (rött bälte) till avancerade

Onsdagar
18.00 - 19.00: Alla nybörjare och 10:e kyu (vitt bälte)
18.00 - 20.00: 9:e kyu (rött bälte) till avancerade

Gropen, Brunnsängshallen, Häradsvägen 8, Södertälje
Lördagar
10.00 - 12.00: Avancerade (från 5:e kyu, blått bälte)

Japan Karate Association – JKA, har flest utövare i världen och är därmed störst inom karatefamiljen. För många utövare innebär shotokan karate även en livstil.

Klubben heter Kazuki som betyder "Harmony" eller "Fred". Att leva i harmoni och fred är något som alla människor har rätt till. Det är också en viktig grundvärdering i vår förening. Inom karaten innebär träningen både ett fysiskt och psykiskt välbefinnande, och samtidigt kunna behärska den kraftfullaste karaten, för att vara användbar både som självförsvar och inom idrott. På Kazuki Shotokan klubb uppmuntrar vi till utbildning och engagemang bland våra unga medlemmar, och för de äldre självutveckling och att bygga nätverk, för alla våra medlemmar att stärka den egna personliga utvecklingen.

Under ledning av Sensei Tawanda Marufu, 4:e Dan, JKA, är vårt mål att bli en framstående grupp inom vårt samhälle, och en framgångsrik karateklubb. Det är även viktigt för oss att leda genom att föregå med gott exempel och vara en förebild för våra konkurrenter och karateka i Sverige. Sensei Tawanda har över 20 års erfarenhet av lärande, undervisning och tävlande på internationell nivå. Sensei leder klubben, tillsammans med dess tekniska kommitté.