• BILMA CUP 2024

Hejsan alla KSK:are. I helgen spelar vi Bilma CUP i Ockelbo med start på lördagen 12:05 mot värdlaget Ockelbo IF. Vi hoppas så många som möjligt kan ta sig till den fina Kuxahallen i Ockelbo för att komma och stötta grabbarna! Några nya ansikten kan ni också se på plats! FORZA KSK!! Herr 4 jan 0kommentarer
  • Sista matchen i Div.4 Herr Gästrikland

Hejsan alla KSK.are. Vi ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men vi spelar på söndag året sista match i Div.4 Herr Gästrikland 14:00 borta mot Ockelbo IF. Så vi hoppas så många som möjligt kan ta sig dit för att stötta grabbarna! Vi spelade senast mot Åbbygeby FK där slutresultatet blev 5-3 till Åbbygeby. Vi gjorde en dålig första halvlek men i andra halvlek så rycker vi upp oss och gör 3 snabba mål. Det stod 4-3 rätt länge och det kändes som att ett 4-4 mål skulle komma men i minut 86 så ficv Åbbygeby straff och förvaltade den. Vi hör tränare Sarbast tankar om den matchen samt lite om söndagens match: - Jag tycker att första 35 minuterna så är vi inte alls med i matchen där det står 4-0 och känner då att vi behöver göra lite taktiska förändringar. Förändringarna ger effekt och vi rycker upp oss sista 10. I paus pratar vi om att gå ut och verkligen visa våran identitet och att vi aldrig ger upp, så vi gör 3 snabba mål och det är väldigt nära att vi gör 4-4. Jag känner att andra halvlek för en av årets bästa halvlekar mot ett lag som var stor favoriter i år. Nu spelar ni sista matchen mot Ockelbo IF, vad har du för tankar om den? - Jag känner att trots att vi inte har så mycket att spela om så känner jag i gruppen att de vill verkligen tömma allt på söndag. Jag känner samtidgt att vi vill bygga på något till framtiden också där vi ska prova lite nya saker. Ockelbo är samtdigt ett lag som haft det tufft hela säsongen men vilket lag vill inte vinna sista matchen och avsluta snyggt. Så jag tror att hårt arbete krävs på söndag! Vi tackar Sarbast för hans ord och hoppas så många som möjligt kan ta sig till Ockelbo (matchstart 14:00) #FORZAKSK Herr 6 okt 2023 0kommentarer