Simon
Jimmy
Daniel J

Då va det premiär. En dag som va väldigt efterlängtad.
Motståndet stod Solväders FC för, ett lag vi inte kände till sen tidigare och inte visste vart vi skulle placera dem.

Vi fick till en grym start då Amir nätar redan efter fyra minuter, han drar till med en volley utanför straffområdet och bollen letar sig in vid bortre stolpen.
Det dröjde inte långe innan SFC kvitterar efter en missuppfattning i försvaret.
Resterande halvlek va det inte mycket till spel. Mycket avblåsningar och gruff från båda sidorna, en matchbild som inte passade oss alls.

Efter snacket i halvtid så tog vi oss i kragen. Vi skulle sätta folkus på oss själva, inte på motståndaren eller domaren och det gav resultat.

Redan efter tre minuter blir Kwame friställd med målvakten och sätter dit 1-2.
Bara minuten efter så går Kwame på djupet igen och blir nersparkad, solklart rött och SFC får klara sig med 10 man.
Det hann bara gå tre minuter till innan det va dags igen för 1-3 då Lundell höll sig framme på en hörna och kundenicka in från nära håll.

Trots att vi är en man mer på planen så är det SFC som tar tag i matchen. Vi är trötta och ur slag, lyckas inte med passningar eller att hålla i bollen.
SFC skapar inga klara chanser innan dem får till med ett riktigt fint skott utanför straffområdet.
Vi lyckas iaf hålla undan och kamma hem årets första 3a.

Ingen match vi är särskilt nöjda med men vi alla känner nog att tre poäng är tre poäng.