• Sista Sanktanmatchen

SIsta Sanktanmatchen för i år mot Norrtull slutade oavgjort 3-3, trots en mängd avslut som inte ville in. Efter ett tidigt underläge spelade laget upp sig och både kvitterade och tog ledningen. I andra halvlek bibehöll vi spelövertaget men bollen ville inte in. Norrtull fick ny eneergi av det och lyckades i slutminuterna kvittera så matcen slutade oavgort. Spelet har blivit mycket bättre under hösten. Passningarna har ökat vilket gjort att spelet flyter på bättre och det blir fler avslut. Idag räckte det inte till för seger men det bådar gott inför kommande matcher. P-07 29 sep 2018 0kommentarer
  • Tele2-matchen

Tack för stödet för matchen på Tele2. Det var kul att se alla familjer som ville heja fram oss. Tyvärr räckte vi inte helt fram denna gång, IFK Viksjö fick revansch på oss. Väl mött på kommande matcher. /Christofer P-07 9 sep 2018 0kommentarer
  • Snörplig förlust

En svårspelad match i värmen som först tog fart i andra halvlek. Båda lagen inledde lite ostrukturerart med få chanser. Ett slumpatrfat skott från Bollstanäs smet in vid stolpen i mitten av första halvlek vilket stod sig till halvtidsvila. Spelet kom igång ordentligt från oss och chanserna bytte av varandra som tillslut blev 1-1. Trycket fortsatte med fint spel och många chanser men bollen ville inte in. En snabb kontring från Bollstanäs letade sig in i målet efter en hård press mot deras mål. SIsta minuterna låg vi åter rejält på men deras målvakt storspelade, en tå eller fot kom i vägen och skott smet utanför - bollen ville inte in. Ett bra spel och gott kämpade i värmen räckte inte idag. P-07 2 jun 2018 1kommentar