• Omgång 9

Omgång 9 Sista matchen på vårsäsongen begav vi oss till Linköping. En bra fotbollsmatch av två lag där små detaljer och tillfälligheter skulle avgöra. Vi tar med oss att vi skapar många bra målchanser, sätter försvarspelet bra, samt att vi hämtar upp underläge två gånger. Matchen slutar 3-3. Vi tackar Linköping FC, domarna och publiken för en bra match. Stort tack till @norlingontour.se som på ett föredömligt sätt såg till att resan blir bekväm och säker. F17 18 jun 2023 0kommentarer
  • Omgång 8

I omgång 8 begav vi oss till Husqvarna. I denna match tryckte vi mycket på possionsförsvaret. Vi gör det bitvis bra. I det stora hela så blir det en match med få farliga målchanser åt båda håll. Vi tar tillvara på våra lägen. Vi vinner matchen med 1-2. Vi tackar publik, domare och Husqvarna FF för en bra match! Även ett stort tack till @norlingtouring.se och matchens resesponsor @coach_nilver F17 10 jun 2023 0kommentarer
  • Omgång 7

Omgång 7 Vi gästades av Jönköping Södra. Det blir jämn och bra fotbollsmatch. Det är som detaljer som avgör matchen. Vi förlorar med 0-2. Vi tackar publik och Jönköping för en bra match! F17 5 jun 2023 0kommentarer
  • Omgång 6

Sjätte matchen i serien blev en målrik match . Som i ett led i att utveckla spelare för framtid så startar vi med en ny formation. Vi skapar många målchanser men det är Värmdö som ledning med både 1-0 och 2-0. Vi repar mod och vänder till 2-3 innan halvlek. Andra halvlek utökar vi på ledningen till 2-4 men vi tappar tyvärr momentum. Pga detta så kan Värmdö både reducera och kvittera. Matchen slutar 4-4. Summa summarum så blir det en match som böljar fram och tillbaka. Vi tackar Värmdö IF, domaren och publiken för en bra match. F17 27 maj 2023 0kommentarer
  • Omgång 5

Femte matchen för säsongen gästades vi av Stureby FF. Det blev en match med högt tempo och fysiskt spel. Vi ligger under i halvlek med 2-0. Vi ändrar om lite taktiskt och vi gör tre mål, samt att vi får bättre koll på deras farligheter. Matchen slutar 3-3. Vi tackar publik, domare och Stureby FF för en bra match. F17 14 maj 2023 0kommentarer
  • Omgång 4

I fjärde omgången av södra Svealnds SM f17 serie åkte vi och gästade BOO IF på gemytliga Boovallen. Det var två märkbart spelsugna lag som startade i ett högt tempo och bjöd upp till en fin fotbollsmatch i solskenet. Lagen bytte målchanser med varandra under första halvlek. Strax innan halvtidsvilan fick Boo spelarna jubla när de lyckades knoppa in en hörna. Boo IF fortsätter sitt fina spel och höga tempo i andra halvlek. Vi lyckas inte matcha upp det under första kvarten och straffas hårt med ytterligare två mål i baken. Med 3-0 på tavlan ändrar vi till 3-5-2 och får bättre tag på deras snabba vingar. Förändringen till trots lyckas vi inte forcera in en reducering. På totalen gör vi en mycket bra prestation och i fotboll är marginalerna små. Vi tackar Boo IF för en välspelad och intensiv fotbollsmatch. Ett extra tack till Laila @norlingstouring och tillrest publik. F17 7 maj 2023 0kommentarer
  • Seriematch 3

Tredje seriematchen för säsongen var hemma mot Stureby SK. Det bli en match där vi skapar en hel del lägen. Samt att motståndarna sticker upp på omställningar. En match med många bra prestationer på samtliga spelare. Vi gör tre mål, plus några i virket. Samt håller nollan bakåt. Vi vinner med 3-0. Vi tackar Stureby SK för matchen. Även ett tack till publiken på plats! F17 30 apr 2023 0kommentarer
  • Omgång 2

Andra seriematchen för säsongen var borta mot IFK Aspudden Tellus. Vi börjar bra och leder med 0-2 efter första 30 min. I slutet på halvleken gör motståndarna 1-2 och får momentum sista 5-10 min. I andra går Aspudden för det och gör tidigt 2-2. Vi repar mod och avslutar starkt med att göra två mål och punktera matchen. En match med mycket kamp och vi tar med att även om inte spelet alltid funkar så står vi upp för varandra och visar pannben. Vi tackar IFK Aspudden Tellus för matchen. Samt tack till @norlingtouring som ser till att borta matcherna blir trygga och skapar bra sammanhållning i laget. F17 22 apr 2023 0kommentarer
  • Seriepremiären.

Vi möter ett duktigt Norrköping och får jobba oss in i matchen. En bra laginsats med många bra individuella prestationer av våra spelare. Vi hjälper hjälper varandra och spelarna vågar vara kreativa i svåra situationer. Vi vinner med 3-1. Vi tackar publiken och Norrköping för en bra match! F17 14 apr 2023 0kommentarer
  • Sista träningsmatchen innan seriestart.

Sista träningsmatchen innan seriestart gästades vi av Västerås SK. Vi gör en bra match om vi ser till helheten. Många bra prestationer av spelarna. Vi vinner med 4-3 Vi tackar Västerås för en bra match, och vi önskar dem lycka till i serien. Vi tackar även publiken som var på plats! F17 10 apr 2023 0kommentarer