Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Karlslunds IF FK F017

Följ

F017

Följ oss för uppdateringar
Följ
Karlslunds IF FK
Fotboll
F017

Förslag om tillfälligt uppehåll

6 kommentarer
 • 23 jan Maria Lundström

  Hej. Alma S mamma här. Jättetråkigt! Alma har varit sjuk ganska mycket o därav inte varit där. Dock upplever jag att hon tycker de är kul o vill spela.
  Även om blir en del bänk vila i mellan åt.
  Tycker de verkar som om de barn som varit där har roligt. Tänker att de inte kommit igång så mycket efter jul o de går väldigt mycket sjukdomar nu.
  Alma är hos mig varannan vecka o jag kan gärna hjälpa till när vi är där tillsammans hon o jag. Har dock inga ledar kunskaper att nyttja :) men bistår gärna . Mvh Maria

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 jan Jennie Lipecki

  Jag förstår er. Nayeli är super taggad nu. Hon har varit blyg o haft lång start sträcka. Har pratat med hennes gudfar o han kan tänka sig att ställa upp som tränare.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 jan Rufus Ziesig

  Hej, Vera tycker det är roligt med fotbollen. Men det har varit och kommer att vara flera tillfällen som hon missar under vintern pga andra aktiviteter. Så från vår sida har vi inget emot ett uppehåll till slutet av mars. Jag kan vara ”resurs” och hjälpa till på träningar om det behövs från slutet av mars.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 jan Linda Harlén

  Hej!
  Linnéa har inte velat gå de senaste gångerna när det väl kommit till kritan. Vi får se om hon blir mer intresserad längre fram.

  Då vi är engagerade i fler klubbar har vi inte möjlighet att ta något ledaruppdrag.

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 jan Daniel Merkourios

  Hej, intresset för inomhusfotbollen är lite svalare från Selmas sida. Hon har uttryckt att utomhusfotbollen är roligare. Med det sagt så är det inte omöjligt att få med henne till inomhusträningen, hon är engagerad när hon väl är där. Vi förstår om ett uppehåll är nödvändigt just för bättre förutsättningar för utesäsongen. Och vi tycker det låter jättebra med en aktivitet för lagkänslan, det hänger vi jättegärna med på. Likt andra så kan jag vara behjälplig på träningar men jag vill inte ta på mig ledarrollen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 jan Johan Emanuelsson

  Hej, Vi tycker det låter bra med en paus och tror att Lovelia kommer vilja fortsätta framöver. Vi träffas gärna för lekland eller liknande tills det drar igång igen. Gällande ledarroll så är det svårt att ta ställning till nu, men kan säkert vara behjälplig på något vis om det blir aktuellt.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in