Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kävlinge HK P-05

Följ

P-05

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 18 sep Petra Järlhem

  Hej!

  Jag tar med kryddkatalogerna till Korsbacka på söndag. De som inte är där då får dem på tisdag nästa vecka. Försälningsperioden blir 23/9-23/10. Jag får en demoask så om någon vill se först så går det bra.
  Ett tips jag fick av vår kontaktperson var att ni som är egna företagare kan ge kryddor som julklapp till era anställda. Isf skickas fakturan direkt till er och ni kan dra ifrån momsen. En lite kul idé.

  //Petra

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep Anna Netterheim

  Jag tycker det låter som en bra idé Petra

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 sep Petra Järlhem

  Hej!
  På föräldramötet pratade vi om att ev sälja kryddor för att dra in lite pengar till laget. Om ni går in på klasspengar.se så kan ni läsa där om deras produkter mm. Nu finns t ex julkryddor. Det är riktigt fina "burkar" och vinsten är 45 kr/paket. Christoffers klass sålde under en månad och drog ihop 18 900 kr. Perfekt "gå bort present". Jag står gärna som kontaktperson om vi bestämmer oss för att sälja.

  //Petra, Daniels mamma.

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 jul Malin Rentner

  Är det någon förälder som åker upp till Göteborg ikväll eller någon av de följande dagarna? Ruben glömde sin sovsäck..! Dessa tonåringar!! Hör av er till mig om ni ska upp och kan tänka er ta med den. Jag kör såklart över med den till er :) Smsa mig på 0708945775 i så fall. Nu håller jag tummarna!

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 mar Johanna Nygren

  Christina
  Jerker kan ta den!

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 mar Christina Schoug

  Hej!
  Den 16:e mars har funktionärspass lagts på Hugo, vi skulle vilja byta. Kan dock inte helgen 23-24/3. Hoppas på att ngn vill och kan byta 😊.
  //Christina

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar Malin Rentner

  Hej alla föräldrar! Dessvärre har vi problem att komma till kioskpasset i morgon 11-13, finns det någon som kan tänka sig att byta ett pass? Håller tummarna!! Mvh, Malin

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar Malin Rentner

  Annicka Nordmark - jag har textat dig angående byte av er kiosktjänst den 9/3 mot vår den 3/3 i morgon Söndag! Hör gärna av dig till mig på 0708945775. Mvh, Malin

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar Helle Turesson

  @johanna, det var låst, nu ska det gå att öppna. Det var några snabba som försökte öppna innan jag ändrade det. Det är pdf.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 mar Andreas Månsson

  Kiosk- och funktionärsschemat ligger även under ”Dokument”-fliken här på laget-sidan.

  Rapportera

  Rapportera