• USM steg 4 dag1

Två av fyra matcher är färdigspelade! I första matchen möter vi ett starkt Skövde HF som har bra stöd på läktaren från hemmapubliken. Matchen börjar som det brukar i en "förstamatch" med mycket nerver och efter tio minuter har vi endast 5 gjorda mål gjorda i matchen. Den första halvleken slutar med en 3-måls ledning för Kärra. I andra halvlek spelar Kärra en fantastiskt bra handboll med ett ruskigt försvarspel. Stina stänger igen i mål och Amanda fortsätter ösa in bollar. Matchen slutar 13-23. I den andra matchen ställs vi mot ett Lugi som inte tappat en poäng och tagit sig till steg 4 med respektingivande +42 i målskillnad från steg 3. Efter 7 minuter står det 6-2 till Kärra och i denna matchen imponerar Ketsia med både offensivt och defensivt spel. Vi avslutar första halvlek med en trygg 4-måls ledning. I andra halvlek kommer Lugi in mer och mer in i matchen och gör det svårare för oss att försvara vår ledning. Återigen gör Stina en kanonmatch och vi vinner med 20-18. Imorgon är en ny dag och vi har två matcher kvar mot Huddinge HK och Eskilstuna Guif. Kom och stötta oss i Skövde idrottshall 09:30 och 12:30. Bra kämpat tjejer! F19 9 mar 1kommentar