Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Köping FF P-07

Följ

P-07

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Köping FF
Fotboll
P-07

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 12 dagar sedan Carina Bergqvist

  Vet att wiking hittade dom i omkl rummet efter tr eller match. Sa åt honom att ta med till innebandy träningen. Hör med honom om han fortfarande har dom kvar i väskan

  Rapportera

  Rapportera

 • för 13 dagar sedan Jenny Vrbanc

  Hej på er. Efter våran sista hemmamatch försvann för lag röd fattades Charlies överdrags byxor märkta cv st XS. Är det någon som fått med sig hem?/ Jenny vrbanc.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 sep Ahmad Mohamad

  Abdalnour ska komma till IP idag.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 sep Ahmad Mohamad

  Hej Micael! Min son som är en 09 får inga kallelser till matcherna kan du fixa min email.ahmetmohamad@gmail.com

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 jul Sebastian Sallanto

  Hej!

  Micke skickade ut en intresseförfrågan angående futsal i vinter för ett par veckor sedan. Jag är som sagt en av de som kommer träna grabbarna. Då jag har varit på semester de senaste veckorna har jag inte haft telefonen tillgänglig. Jag har sett några mail som jag har besvarat idag. Men är det någon som har försökt ringa mig eller skickat mail som jag inte har besvarat så får ni gärna prova igen nu. Det räcker med att ni skickar ett SMS där ni uppger att ert barn är intresserat. Mer information om när vi startar och så vidare kommer i slutet av fotbollssäsongen.

  Tanken är som sagt att erbjuda fotboll även på vintern i form av futsal. Vi kommer träna 2 dagar i veckan. Sen kommer vi även försöka boka in lite matcher och kanske åka på någon cup. Start i slutet av oktober och sen håller vi på fram till februari/mars. Det kommer vara en blandad träningsgrupp bestående av årskullarna 09-08-07 som efterhand kommer nivåanpassas till två grupper.

  Kontakt:
  sallanto@msn.com
  073-7050421

  Rapportera

  Rapportera

 • 12 maj Amar Ali

  Hej
  Ahmad kommer inte till samlingen 12/5 utan åker direkt. Han kommer kanske under uppvärmningen

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 maj Fredrik Arbin

  Följande meddelande vänder sig främst till familjer där man nu inlett Ramadan. Vi ledare i laget kan INTE ha barn på träningarna och framförallt matcher som inte har ätit något på hela dagen. De finns inte en chans att de kan prestera 100%. Inte ens 50%. Man tillhör ett helt lag. Vi har hört att vissa killar i laget följer denna tradition men vi önskar att ni respekterar vår syn som ledare för ert barn under de två träningar samt match de varje vecka ska utföra. Håller man inte med oss är det okej från vår sida att ert barn som fastar INTE deltar så länge ramadan pågår. Men återigen står vi ALLA ledare bakom att inget barn tränar eller spelar match utan att ha ätit något. Vatten räcker inte. Det gäller även övriga barn i laget. Oavsett religion. Hoppas ni respekterar detta. Hälsningar alla ledare.

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 maj Carina Bergqvist

  Glöm inte av målkronan försäljningen. Har alla barnen fått med 5st såna hem? Om inte säg till på träningen så fixar vi det. Mvh

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 apr Carina Bergqvist

  Hej föräldrar. Anledningen till att jag skrev i kallelsen att man skulle träna denna vecka för att få spela var för att vi måste tänka på laget före jaget. Så vi inte stannar hemma utan anledning. Är ni sjuka så vila er friska. Kom tillbaka starkare och givetvis ska ni spela då. Krya alla sjuka💕

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 apr Terese Hagelin

  Elis är sjuk

  Rapportera

  Rapportera