Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Järfälla IBK

Följ

Järfälla IBK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Tuff match mot Ekerö IK

Ekerö IK fick ta sig till vår hemmaborg eftersom de hade problem med sin hall. Så idag stod vi som gäster på vår egen plan. En välspelad match med mängder av chanser mot ett lika bra motstånd utspelades på de 800 kvadratmeterna. Men än en gång så storspelade vi från målvakt till backar till center som var nere och mötte boll och upp till våra snipers på kanterna. Mängder av chanser för våra spelare, en del i mål och en del bollar försvann in i omloppsbanan... :) Men vi kom ut som segrare ur kampen. Det som är kul för oss tränare är att vi inte kan säga bra jobbat till bara en eller två, utan alla var en del av resultatet. Det börjar kännas som att spelarna börjar finna sina roller i laget och tar lika stort ansvar i sina positioner. Det kommer positiv pepp från bänk och vi ledare behöver knappt göra något under match. Så denna helg kan vi checka av 3 matcher med positivt resultat. Då syftar jag på spelarna och spelet och inte hur matcherna gick. Nu tar vi en veckas ledigt för att nästa helg spela Scorpions Cup. Trevligt höstlov önskar vi er!

101
 • 28 okt 2018 Tomas Cassel

  Det här är så kul! Jag ska förmedla till Charlie. Fredriks fina återrapportering ger mig ett kvitto på det jag tyckt mig se under en tid. Spelarna är helt enkelt vassare denna säsong. Till det kommer den vällagda grunden av kamratskap, sportsmannaskap och verklig gemenskap. Jag tackar våra ledare för ett fantastiskt arbete och engagemang! Ni trivs i era roller, gör det med den äran! Självfallet spiller det positiva över till spelarna. Som det ska vara! Grattis till er som gör det på plan, våra härliga spelare!

  Tack hela laget för att ni är så schyssta och bra!

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 nov 2018 Patrik Stenberg

  Hej, jag är pappa till Victor Löfström, jag får jättemånga kommentarer till nyheter och vad laget har gjort och allt och inget.... jag vill inte ha dessa mail och alla komentarer kring bilder, cuper mm.
  Ring mig när vi vinner nåot!

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 nov 2018 Fredrik Thelander

  Hej Patrik! Om du inte vill ha nyheterna så gör du den inställningen själv i appen. Denna sida är till för alla i laget och en del kanske vill läsa om cuper och deltagande. Vinst som förlust.

  Rapportera

  Rapportera

 • 5 nov 2018 Tomas Cassel

  Jag vill tacka er ledare för ett fantastiskt engagemang! Ni har skapat en trupp som har gemenskap, ödmjukhet och en enorm vilja att vinna. Till syven och sist ligger vinster tungt i vågskålen. MEN, fortfarande har spelarna och ledarna ROLIGT i gemenskap. Som innebär vinster, oavgjort och förluster. Det vore hemskt att tänka sig att laget står och faller med vinster.

  Ett bygge börjar alltid med grunden. Väggar och sist tak följer. I Spiders 07/ 08 lag finns en plats för alla! Återigen, stort tack alla ledare, för det arbete ni lägger ner. På er fritid, helt utan ersättning från vår klubb! Jag är enormt tacksam. Med varm hälsning/ Tomas Cassel

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in