• Referat: Järfälla Bele IBK (B) - FBC Sollentuna (D)

Det var en ganska sömnig tillställning från vår sida. Vi fick inte alls upp farten i anfallen. Det var ofta en ensam JB-spelare som mötte ett samlat Sollentuna. Vi lyckades inte bygga upp några bra uppspel. Tyvärr saknade vi energi även i försvarsspelet. Nu gäller det att under kommande träningar fokusera på lagspelet och förstå hur vi vill att uppspelen ska gå till. Hatten av för motståndarna som gjorde fina löpningar och passningar. En välförtjänt seger för FCB Sollentuna. (Vår egen videogranskning visar att ett av Sollentunas mål inte var över mållinjen, men domarna dömer. I sammanhanget spelar det heller ingen roll om slutresultatet hade blivit 0-7 i stället för 0-8). P09/10 Västra 23 okt 2023 0kommentarer
  • Referat: Järfälla Bele IBK (B) - Åkersberga IBF (A)

JB går in i matchen med endast två avbytare på bänken, så vi vet att vi måste spela smart. Spelarna bjuder på fint passningsspel och låter motståndarna jaga efter bollen. Vi har ett litet övertag och mot slutet av tredje perioden är ställningen 4-3. Ackers har några vassa lägen och matchen långt ifrån avgjord. Med endast tre minuter kvar kommer dock ett förlösande 5-3-mål! JB hinner med ytterligare två snabba mål i slutet av tredje och fastställer slutresutatet till 7-3. Bra kämpat och en väl genomförd match! P09/10 Västra 14 okt 2023 2kommentarer
  • På plats i Falun

Yay, cupen är igång och fint spel i första matchen! P09/10 Västra 18 maj 2023 1kommentar