• Referat: Helsingborg HC Ungdom BLÅ - Jonstorps IF IshF

Söndag lunchtid Olympiahallen Helsingborg dagens match var mot HHC, en ganska tuff match om man tittar på tidigare resultat. Våra härliga spelare var taggade fast att vissa av dom hade spelat match dagen innan, så var humöret på topp. Ett taggat lag började dra på sig utrustningen och man peppade varandra. Match start och en väldigt jämn match började. HHC tog ledningen efter 5 minuter och två minuter senare kvitterade vi 1 - 1. En utvisning på en av våra spelare och 2 - 1 till HHC i powerplay. En ledning som varade 10 sekunder då Klang passade Vincent Hall som nätade 2 - 2. Det resultatet blev lika långvarigt som HHCs ledning och 14 sekunder senare satte HHC 3 - 2. En utvisning till HHC och 1 minut senare kvitterade Albin för Jonstorp 3 - 3. HHC bytte målvakt och första perioden slutatde 3 - 3. Start av andra perioden och nu hände saker och ting ganska snabbt, utvisningar och mål varvades om varandra och vi hade spelet med oss plötsligt var det 3 - 4, 3 - 5, 3 - 6, 3 -7 och 3 - 8 till oss HHC tog time out och kom ut efter time out och reducerade till 4 - 8, men vi var inte färdiga, ytterligare 2 mål till och slutresultatet 4 - 10 var ett faktum. Våra grabbar höll sig coola, lite tjafs med tre sekunder kvar att spela, då Emilio fick påhälsning av lite många spelare i hans målbur resulterade i lite utvisningar men med så lite tid kvar blev det Jonstorp som fick åka hem denna söndag lite gladare än spelarna från HHC. Bra jobbat av alla inblandade, Hilmer Brithen blev skadad och vi hoppas att han kryar på sig snabbt och vi ser hans glada leende på isen igen snart. Team 09 A 24 okt 2021 0kommentarer