• Referat: Höjden/Mölndal - Jönköping Bandy IF

JB gör i denna match en kanoninsats och vinner mot ett för övrigt starkt Höjden/Mölndal på ett mycket övertygande sätt. Vi håller i taktpinnen matchen igenom. Det finns potential i JB! matchrapport här P18 8 mar 2016 0kommentarer
  • Finalbiljetter

Biljetter till SM finalen i bandy. 300:-/ st Finns 10 st kvar och de utlämnas av Peter kring den 17 mars då de mailas till oss. Kontakta Ordförande eller kassör. P18 6 mar 2016 0kommentarer
  • Äntligen

Då kom första segern mot något av de lite bättre lagen, Mölndal / Höjden. Nu fick vi den starten som vi alltid får mot oss annars 2-0 tidigt. Målrik första halvlek där det står 4-4 men vi får 2 mål innan paus och 6-4 bl.a. Efter 2 st hörnmål. Andra halvlek blir mer tillknäppt där vi sätter ett 100% igt försvarspel och hjälper Jakob R som hoppade in som målvakt då båda våra målvakter var sjuka/skadade. All heder för det Jakob. M/H tappar humöret i andra och drar på sig 5 st utvisningar medans vi spelar med fullt manskap hela matchen klart matchavgörande. Vi spelar tufft men inte fult, bra grabbar. Skönt att få göra 7 st mål framåt. Målgörare blev Linus 2, Nils 2, Oskar 1,Kevin 1 och Robin. Vill hylla kollektivet som gör ett grymt bra jobb särskilt i andra. Nu tar vi Villa av bara farten på lördag. Ledarna//MIkael P18 7 feb 2016 0kommentarer
  • Referat: Jönköping Bandy IF - IFK Kungälv

JB inleder inte alls bra och får några baklängesmål direkt i ineldningen. Tyvärr gjorde vi även assist till dessa ... Kungälv var bra och hadeett högt tempo vilket stressade oss.Men första halvlek underpresterade vi och Kungälv hade 0-5 i halvtid. Välförtjänt dessutom. Andra halvlek vinner vi med 4-3, åter igen - precis som bortamatchen. Att vi inte kan vara lika bra i början som i slutet av matcherna. Men kanske Kungälv började bevaka ledningen, men det straffar sig ofta, Vi kom starkt i slutet! Matchrapport här: Här P18 2 feb 2016 0kommentarer
  • Referat: Skövde Bandy - Jönköping Bandy IF

Inget skönspel men vi gör vårt jobb och besegrar Skövde med klara siffror och på två matcher med totalt 20-2 så helt ok! Vacker bandydag iallafall på Billingens is! P18 2 feb 2016 0kommentarer
  • Lagfoto

Måndagen den 25/1 ska vi, liksom övriga lag i föreningen, ta lagfoto samt individuella foto på Råslätt. Vi har fått tid klockan 19:00. Inför fotograferingen ska en blankett fyllas i oavsett om ni vill beställa något foto eller inte. Flera spelare har redan fått blanketten. Jag tar med den till träningarna i veckan så att alla får den. Blanketten finns även på laget.se under dokument och heter ”Blankett lagfoto 2016”, en pdf-fil. Fyll i blanketten och glöm inte målsmans underskrift för er som inte är 18 år. Den 25:e gäller alltså följande: På med matchställ, skridskor, och hela baletten. Glöm inte vaxet i håret och tryck sedan dit hjälmen :) . Allt detta ska vara klart innan 19:00 då vi börjar fotograferingen. Ledarna gnm Ulf P18 18 jan 2016 0kommentarer