• Rabatt i Insjöns IF webbshop

Just nu är det en försäljningsperiod med rabatt i webbshopen (21 april till 21 maj. Ni som vill beställa lagkläder kan passa på. Det finns lite nya produkter också. Observera att detta är en självkostnad. https://iif-fotboll.trycksakstorget.se/ A-lag Herrar Fotboll för 12 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Insjöns IF - Slätta SK U

Slätta SK U stod som motstånd på ett något blött och kylslaget Siljansvallen denna söndag. Ett motstånd som alltid bjudit på täta och härliga matcher, så även idag. Vi fortsätter jobba med vår spelidé och första kvarten ser det riktigt fint ut, motståndet kommer mer och mer in i matchen och tar ledningen med 1–0 i 1: a halvleken. Kändes lite si sådär med underläge då bägge lagen skapade likvärdigt med chanser i en tät och jämn första halvlek. I halvtid lades fokus på att justera två defensiva punkter och i offensiven våga fortsätta spela så som vi vill. Sista 45 min skapar vi flera klara målchanser och vänder på matchen till en 2–1 ledning efter mål av Markus & Daniel. Bägge målen görs efter fina framspelningar. Slätta kvitterar sedan och matchen slutar oavgjort. Bägge lagen skapade flera chanser för att avgöra, men orken gjorde att situationerna inte utnyttjades och rann ut i sanden. 2–2 får väl ses som ett rättvist resultat trots allt. Nu ser vi fram emot seriepremiären den 1maj. A-lag Herrar Fotboll för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • Tr-match två 14/4

Motståndare: Slätta U Matchstart kl: 16.00 Samling kl 14.45 Plats: Siljansvallen KG Truppen: Roger D, Markus B, Pontus, Carl, Adam, Daniel J, Iyad, Tobias, Martin, Jimmy L, Basel, Jon , PG, William, Saif, Holén & Fredrik N. Eventuella återbud meddela Patrik snarast. A-lag Herrar Fotboll 11 apr 0kommentarer