19:30

Torsby IK

Referat: IFK Hammarö - Torsby IK

Tredje raka segern!

Trots mycket sjukdom och återbud så vann vi mot Torsby med 24-11 efter halvtidssiffrorna 11-2. Totalt var fyra ordinarie och och en målvakt borta och två spelare hade i princip klivit ur sjuksängen för att spela så fick vi komma till spel med tre juniorer och Sofie som har uppehåll på grund av värnplikt. Så förutsättningarna vi hade innan matchen kunnat sett betydligt bättre ut.

Trots all frånvaro så sätter vi upp ett väldigt bra försvar där Frida och Emilia är våra stora försvarsgeneraler. Som treor fungerar de perfekt tillsammans och styr upp hela försvaret. Malin storspelar även i mål. Men det märks i vårt anfallsspel att vi inte är samtränade. Där gör vi en hel del enkla misstag och det är helt naturligt när vi inte har kunnat träna ihop.

Vi producerar dock väldigt mycket bra under första halvlek och andra halvlek ochvi kontroller matchen under 60 minuter. Som exempel leder vi med 9-0 efter 25 minuter. Så vi kan spela av matchen utan press.

Alla tjejer gör en bra match och vi gör en riktigt bra laginsats där alla är delaktiga.

Roligt att se våra juniorer Hanna och Lollo ta för sig. Malin som blev ensam målvakt gör en kanonmatch.
Frida Ekman ska stort beröm för det stora ansvar hon tar i vårt försvarsspel och som vår anfallskoordinator. Emilia Johansson som utsågs till matchens lirare ska ska också ha extra beröm.

Nu ser vi fram mot en ny träningsvecka där vi får hoppas att alla är friska och kan delta så att vi kan jobba lite med våra samarbeten i anfall. Nästa match är mot Skåre borta och då hoppas vi på en ny spännande match.