14:00

Nödinge SK

Referat: IFK Hammarö - Nödinge SK

Bra försvarspel gav två härliga poäng.

Vi inledde matchen trevande och hamnde i ett femmålsunderläge. då tog vi en Timeout och ändrade vårt försvarspel samtidigt som vi pratade om att komma i högre fart i vårt anfallsspel. Detta gsv resultat och när första halvlek var slut stod det 9-9.
Ihalvlek pratade vi om ansvarstagande i försvar och att fortsätta trycka iförsta och andravåg. Dettta gjorde vi riktigt ordentligt i början av andra och vann de första 15 minutrarna med 7-0. Vi får dock en liten dipp efter vår fina inledning och Nödinge gör tre raka mål till ställningen 16-12. Tog då igen en timeout där vi pratade om tålamod i anfall och inte alltid ta första läget. Efter denna timeout så får vi igång målskyttet och stänger igen helt bakåt igen.

Sammanfattningsvis kan vi dra slutsatsen att vi presterar ett fantastiskt försvar och målvaktsspel i 52 minuter då vi endast släpper in sju mål under denna tid. Vi får även bekräftat att vi har en väldigt god kondition då vi orkar hela matchen.
Noterbart från matchen är:
Mattis håller nollan i femton minuter i andra halvlek och har bra målvaktspel matchen igenom.
Alla vågar ta avslut vilket är riktigt bra.
Bra individuell inställning på allas försvarspel.
extra plus till Maja som fått byta position och visar god gryende form på den nya positionen, speciellt i försvarsspelet.