10 mars 2019
16:30

Falköpings AIK HK

Referat: IFK Hammarö - Falköpings AIK HK

En konstig match där vi börjar jämnt första 15 minuterna och sedan vaknar vi till under falköpings första utvisning där vi gör 2-0. FAIK väljer att spela utan målvakt och en extra utespelare vilket gör att vi kan kasta helplansmål gång på gång då de tappar bollen. Även Amanda i mål får trycka dit en boll. Vi går ifrån till 10-6 sen tappar vi det helt då FAIK:s m6 får friläge gång på gång i 7 mot 6. Vi tappar också deras storskytt som idag gör 8 mål. 11-9 i halvtid
I andra följs vi åter i målskttet där vi alltid ligger 2 mål före men vi är otroligt stressade hela halvleken, helt utan orsak. Vi fortsätter dock spela grymt bakåt men sätter inte våra frilägen framåt.
Sista målet gör vi med 7 min kvar att spela och det leder till att vi tyvärr åker på en riktigt sur förlust med ett mål.
Tung förlust där vi var bättre laget i 43 av 50 minuter.
Dagens försvarare: Ebba Willebrand
Dagens anfallare: Emilia Johansson