21 oktober 2018
15:30

IFK Hammarö

Referat: IF Hallby HK - IFK Hammarö

Matchen springer till en början väldigt fort iväg. Redan efter några minuter ligger vi under med ett flertal bollar då Hallby flitigt spelat sig till deras m6 och gjort mål på mål. Vi har det svårt att snacka och veta men som har vem vid rysspärrar och samarbete mellan deras 9m och m6. Framåt går det stundtals bra då vi jobbar med rörelser vi vet om och känner oss trygga i vilket leder till flera fina mål och lägen. Tyvärr stressar vi ibland och tappar många bollar framåt men vi krigar och håller humöret på en bra nivå. I halvlek står tavlan på 15-10 till Hallby. I andra halvlek kommer vi in på plan med en härlig känsla efter ett riktigt pepptalk i pausen. Vi börjar riktigt stark med fart och fläkt! Vi jobbar oss upp till 16-16 tack vare kontringar, kyla och strategi. Andra vågen fungerar riktigt bra och vi gör flertal mål där vi dyker in i lägena och inte tvekar en sekund. Vi spelar och har riktigt kul! Alla sticker näsan in i lägena och vi vågar släppa bollen vidare med tålamod för att hitta bästa läget. I andra halvlek jobbar vi tätare i försvar och jobbar tillsammans. Vi hjälper varandra och krigar stenhårt. Vi åkte inte 25 mil för att förlora!! Matchen är sedan jämn hela tiden ut och slutar 22-22 vilket vi är väldigt nöjda med. Vi vinner andra halvlek med 7-12 vilket är så kul!