• Bilder från Blåvitt matchen

Nu ligger det 12 härliga fotbollsbilder från gårdagens match mot Blåvitt. Ligger i eget album, namnat Blåvitt 160918. STORT TACK till "vår egen pressfotograf" Katarina Vemdal. Jag vet att det alltid är uppskattat att lägga ut bilder från matcher och aktiviteter, F-02 Fotboll 19 sep 2016 0kommentarer
  • 5-2

blev resultatet i dagens hemmamatch mot Blåvitt. Första perioden av matchen hade vi ett övertag och gjorde också mål efter bara ett par minuter in i matchen. Alla mål är "vackra" på sitt sätt, men idag måste bara Tildas frisparksmål lyftas fram, vilket mål hon bjöd publiken på. Alla tjejer kan vara nöjda med sin insats idag. Visst, spelet i sista perioden var inte lika intensivt och fokuserat som i första och andra, tempot gick ner och det blev en del tjongbollar från båda lagen. Men det viktigaste av allt var att vi fortsatte kämpa och stötta varandra. En extra eloge till Emma Ljung som återigen övertygade i sitt målvaktsspel, härligt! F-02 Fotboll 18 sep 2016 0kommentarer
  • Seger i säsongspremiären

Igår drog höstsäsongens seriespel igång med match mot Häcken. Det blev många mål i matchen, vinst med 8-2. Ibland kan slutresultatet vara något missvisande. Det gäller att hela laget fortsätter att kämpa och spela fin fotboll trots ledning med många mål. Något att ta med oss till kommande match mot IFK Göteborg den 18 september. F-02 Fotboll 5 sep 2016 0kommentarer