• Sista seriematchen

för säsongen spelades idag mot Stenkullen. Det var ett gäng bollskickliga tjejer som spelade riktigt fin fotboll som vi ställdes mot. Stenkullen gjorde ett par snabba mål och vi kom aldrig riktigt in i matchen förrän i andra perioden då det var vi som satte 2 snabba, men då ledde redan Stenkullen stort. Det var i alla fall härligt att få in ett par bollar. Gott för självförtroendet. :) Alla tjejer ska ha en eloge för sin kämparinsats. Med endast 1 avbytare är det tufft att spela 3x25 minuter mot så här tufft motstånd. Härlig inställning och positiva kommentarer till kompisarna på plan gör att vi tränare trots förlust känner oss stolta och nöjda. F-02 Fotboll 9 okt 2016 0kommentarer
  • Förlust mot Jitex

Nu är hösten här. Bilden speglar tydligt vädret vi spelade i, mörker, storm och tidvis regn. Jitex öppnade starkt och tog tidigt ledningen med 1-0. Resultatet stod sig hela vägen, mycket tack vara våra duktigt målvakter Alma och Alma. Vi fick aldrig riktigt igång vårt spel, men vi kom igen och hade några målchanser i andra och tredje perioden. Ett kul lag att möta och det brukar alltid bli tuffa och jämna matcher. Jitex var denna gången klart bättre och värdiga vinnare. Båda lagen fick beröm av domaren för sina kämparinsatser och försök att hålla bollen på backen i den hårda blåsten. Det var inte lätt att få bollen att ligga stilla på fasta situationer. Nu tar vi nya tag och fokuserar på nästa seriematch nu på onsdag mot Lekstorp. F-02 Fotboll 2 okt 2016 0kommentarer
  • Även solen har sina fläckar....

Visst skulle vi kunna rada upp en massa förklaringar till att helgens match slutade med förlust, men det tänker vi inte göra. Det leder inte till någonting, Det vi alla kan fundera på och ta med oss till nästa match är vad som kan förbättras, både på och utanför planen. Älvängen spelade just igår bättre fotboll än vi. Det har varit tunga matcher och flera förluster för dessa tjejer i senaste omgångarna, men i lördags var det deras dag. Helt rättvis seger. Vi hade också ett par riktigt fina mållägen i både första och sista perioden. Vissa dagar och matcher stämmer det bara inte. Det viktigaste nu är att vi tar nya friska tag och fokuserar på nästa match där vi möter Jitex. Ett trevligt och spelande lag som alltid är kul att möta. F-02 Fotboll 25 sep 2016 0kommentarer