Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo blå/vit

Exans 5-mannaplan vid omklädningsrummen
6 juni 2021
10:00

BK Fram vit

Referat

Referat: IK Wormo blå/vit - BK Fram vit

En ännu varmare dag och en ännu grinigare Linda som absolut inte tycker om varma sommardagar!!
Blev en lång exandag för Linda - först två matcher med de blå eleganterna - och sedan tillbaka för att se sonen spela på Exan (dock skadade han sig så Linda fick inte se honom).

Första grabbarna ut och med taktikprat i ryggen - dels det här med att hålla positioner, våga hålla bollen och komma med fart och våga dribbla på motståndarplanen. Exans andra eleganter - de vinröda BK Fram, startade bäst målmässigt, men de blå, fick i första perioden fler anfall. Och gav sig inte. Andra perioden fick Fram fler anfall och fick in sina mål men än en gång hade Wormo många anfall. Fawaz bjöd på några riktiga skott som gick över de små femmannamålen : ). Och de blå gav sig inte. Tredje perioden var Fram piggast och avslutade med en rejäl målskillnad - som ju inte räknas-tur är det så vi kan fortsätta fokusera på att få ett bra spel snarare än mål.

Vad fick vi med oss denna match då? Ja- att vi behöver "stå på tå" inte bara slå till bollen och sedan stå och titta - utan hela tiden leta ny position. Anfalla på kanterna där det är mest plats att springa och använda fart. Och vi fortsätter att spela vårt spel - med försök till passningsspel hela vägen över planen. Bollmottagning och förflyttning.Och killarna visade oss vad de går för - DE GER ALDRIG UPP! Den bästa egenskapen för att bli en bra fotbollsspelare!!

Poängen idag delades ut för : snygg dribbling, TV-räddning, inlägg(som vi saknade lite idag), uppspel som blev bra avslut, tunnel. Fawaz 30 poäng, Ahmed 30 poäng, Obai 30 poäng, M Sherif 10 poäng, Mimo 10 poäng, Ge aldrig upp killar - då är man en vinnare!!