Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo vit

Exans 5-mannaplan vid omklädningsrummen
6 juni 2021
11:00

BK Fram vinröd

Referat

Referat: IK Wormo vit - BK Fram vinröd

Match nummer två mellan de eleganta blå och de eleganta vinröda - Exans finest helt enkelt. Solen sken fortfarande framförallt på Linda som bara klagade på värmen.

Matchen igång och det blev verkligen en jämn förstaperiod där Wormo hade fler anfall men Fram fick in ett mål mer.
Bra anfall och taktikpratet om att använda fart och hålla positioner föll väl ut. Fram väljer gärna en spelare som rör sig bakom backlinjen och det är en bra träning på att hålla koll runt sig så att man är med när långbollarna kommer.
De blå hade order att försöka passa upp bollen och avsluta med snygga inlägg. Bra tempo i matchen vilket gör att man måste vara "på tå", inte stå stilla utan hela tiden tänka på att röra sig igen efter man haft bollen. Blev en mycket bra träning gällande det sista. Om första perioden var jämn - tappade de blå framförallt i anfall period två och tre, och Fram förvaltade sina anfall väl. Dock var det som med förra matchen de blå killarna GER SIG ALDRIG. Fortsätter spela, fortsätter kämpa och det är verkligen rikigt bra att se. Vi är inte på något vis färdiga med vare sig det ena eller det andra och ska våga träna och prova saker på de här femmannamatcherna så att vi så småningom blir bra 11-mannaspelare. För det är ju det allt går ut på. Fram avslutade med tydlig målskillnad. Dock var där många moment som Linda och Peter var riktigt nöjda med.
Framförallt målvaktsspelet från de tre målvakterna :).

Poäng idag: uppspel som ledde till något spännande, TV-räddning, inlägg (som vi saknade lite idag), snygg dribbling - helst på motståndarnas planhalva, tunnel. Och poäng gick till Romeo 40 poäng, Ahmed 10 poäng, Fawaz 30 poäng, Dino D 10, Andersson 10 och Valter 10. Och killar ........ni ger aldrig upp! DET gör att man blir en bra fotbollsspelare!