• Paintball, Drättinge

Hej på er! Vi träffas på Drättinge kl 11:30 och vi är färdiga ca kl15:00. Vi åker gemensamt till Vistavallen och där äter vi lite mat! Dam div 3 (Öis/Vista) 30 sep 2011 0kommentarer
  • Referat: Tabergs SK - VG 11 (Vista/Gais)

Pang! Kan man väl säga efter vårt möte med Taberg. Taberg som är suveräna serieledare och nu också vinnaren av serien, Grattis! Vi åkte till Taberg med ett rätt så bra självförtroende, men ack det som varar för evigt. Vad ska man säga efter en sådan här match, ja man kan i alla fall konstatera att Taberg har ett väl sammansatt lag. Matchresultatet speglade väl inte hela sanningen men att TSK var det bättre laget kan vi inte förneka. Efter 2 min ledde TSK 1-0 efter ytterligare 2 min ledde de med 2-0 efter en fast situation (hörna) där efter kommer vi igen och spelar faktiskt en bra fotboll, att spela snålt mot TSK skulle också straffa sig då TSK spelarna var på tårna, vi lyckas skapa några chanser men det skulle dröja enda fram till den 20 min innan vi spräckte nolla och det genom Tilda som slog in en frispark från ca 25 metershåll. Innan halvleken var slut ledde TSK med 6-1, enl mig något eller några mål för mycket, men jag måste ge deras anfallsspelare beröm som både tog skott och returer dessutom har de väldigt bra teknik, det gör att de vann många man man situationer. 6-1 alltså och då ska man ha i minnet att vår målvakt ”Mel” räddade en hel del frilägen och vi skapade faktiskt en del chanser. Andra halvlek blev väl inte så mycket bättre utan Mel räddar men det är TSK spelare som tar returerna, det är klart att vi tappade inspirationen då TSK gjorde 7-1. Slutsifforna skrevs till 13-1. Fanns det inget bra då? Det är klart att det gjorde! Vi rullar boll när vi kan och vi skapar en hel del chanser, i en sådan här match är det svårt att motivera sig, men det finns några som jag vill ge en eloge, Lisa som få spela på olika platser, Tildas inställning i första halvlek, Anne som under hela matchen tog sina löpningar, Linn som gjorde ett bra jobb på kanten, Mickan då andra inte ville gå in, går in på mittfältet, Anna som hela tiden jobbar som jag ser det för laget. Även Ebba och Linnea kämpar hela tiden och visar att man är och räkna med i framtiden! Kanske är jag orättvis nu men jag vet att det krävs stolthet och lojalitet att vara kvar på planen och det gjorde dessa spelare! Nu ser vi framemot söndag då vi ska ut till Drättninge och spela paintball. Dam div 3 (Öis/Vista) 26 sep 2011 0kommentarer
  • Referat: VG 11 (Vista/Gais) - Torpa FF

VG11 vs Torpa FF Oj vilket väder vi hade hell hell hell regn! Det var första gången man skottade vatten istället för snö, kändes en aning tidigt att börja skotta. Snacka om att allt å alla var genomsura. Men vad spelade det för roll! Vi spelade 9 manna pga Torpa som fick i sista minuten ett par avhopp (tråkigt) men så är det ibland. Vi själva tog återigen hjälp av Linnea och Ebba från 97-laget och det skötte de helt respektlöst. Matchbilden var så att de första 15 hade Torpa mer boll på vår defensiva planhalva, men vi var väldigt lugna och hade hela tiden 7 tjejer på rätt sida och Torpa skapade bara en handfull chanser. Spelsystemet var för dagen en uppställning på 4-3-1 och det innebar att vi inte riktigt hade ork och kraft att fullfölja i löpningar framåt, då vi gick till anfall blev vår anfallsspelare lite ensam på topp. Med tanke på det dåliga vädret rullade vi faktiskt riktigt bra fotboll och Torpa fick börja jaga boll, efter ca 35 minuter fick vi en frispark på mitten av planen Anne slå den och tillslut fick Sanna tag i den slog in 1-0 till VG11, det var också halvtidsresultatet. I andra halvlek fick vi lite medvind och Torpa utan avbytare orkade inte hålla upp spelet utan nu kunde vi sätta press och störa deras uppspel och vinna boll högt upp i banan. Ca 20 min in gjorde Tilda 2-0 till VG11 och det kändes som vi hade full kontroll på matchen, vi skapade flera bra chanser och när Linnea och Ebba kom in i andra halvlek blev det ordentlig fart framåt, bägge dessa är reptilsnabba och skapade tillsammans flera bra lägen och de är så när att de blir målskyttar! Men VG11 gör ytterligare ett mål och det är återigen Tilda som sätter trean! Härligt!! Jag tycker att många gör en riktigt bra match och visar att vi verkligen är att räkna med, nu har vi en match kvar och det är mot Taberg, Taberg som är serie suveräner och om vi kan bita ihop och plocka 3 poäng hamnar vi antagligen på en hedervärd tredje plats. Ni är helt fantastiska, hur ni sliter och kämpar! Och ni är verkligen värda varsin guldstjärna.. Dam div 3 (Öis/Vista) 20 sep 2011 0kommentarer