• Vallens if - Ik Gauthiod 1-4

Idag spelade vi våran 2match, och det blev seger med1-4 1:à halvleken spelade vi riktigt bra med många chanser, och efter mål av Ludvig 2 och Brian 1.leder vi med 1-3 i paus. 2:à halvlek Vi får ren straff ganska tidigt som Brian sätter säkert i mål, sen tappar vi lite focus och bara jagar mål. Men försvarsmässigt gör vi det riktigt bra. Sammanfattningsvis gör alla spelarna det bra Tränarna Juniorlag Herrar 4 maj 2023 0kommentarer
  • DM-silver Futsal P19 i Ulricehamn

En riktigt bra insats i Ulricehamn gjorde grabbarna i P19 Futsal! Tränarna ❤️💙 Juniorlag Herrar 7 jan 2023 0kommentarer
  • Avslutning inför sommaruppehållet

Ja då har vi haft en rolig avslutning innan sommaruppehållet med att först titta på A-laget och efter matchen så hade vi roliga lekar och korvgrillning. Juniorlag Herrar 3 jul 2022 0kommentarer