• Stenungsund-Ik Gauthiod 2-4

Hej. I söndags spelade vi mot Stenungsund borta, och det blev vinst med 2-4. Vi börjar riktigt bra,och har en del chanser. Så, i min 13 kommer första målet, av Mohammad. Stenhård ribba in på ett fint pass av Oskar. Vi fortsätter att spela fin fotboll,och i 30min bryter Omar in o spelar Alexander som bara kan lägga in den 0-2 . Men i 45 får dom en bra chans som sitter 1-2 2:a Stenungsund börjar bra o sätter bra tryck på oss, men Hampus i mål + backlinjen fredar oss bra. I min 55 sätter dom 2-2 ,men efter det tar vi tillbaka initiativet av matchen, skapar bra med chanser o Zacharias sätter en i mål som blir bortdömt för offside av linjedomaren/flaggviftaren! Har aldrig varit med om det tidigare. Killarna blir ju förbannade (förståeligt) så ganska omgående gör vi 2-3 av Omar på ett bra pass av Oskar. Sen bara vi fortsätter att skapa, och i 89 gör Oskar avslutande 2-4 på straff. Härlig vinst Hela laget gör en bra match Målvakt mycket bra REVANSCH Backlinjen kanon Mittfält mycket bra måste bara nämna Zacharias 09 som äger mitten Anfall bra med många kombinationer Jäkla go seger Manuel Juniorlag Herrar 16 jun 2023 0kommentarer
  • Ik Gauthiod- trollhättan BoIS 3-2

Hej idag spelade vi match igen mot Trollhättan BoIS, och jag kan säga att vi var lite oroliga. Många borta och ny målvakt John 09 +4st 09er och en 10 till. Men killarna gör en riktigt bra första halvlek.Alexander sliter sig loss i 12 min bra avslut i mål. Vi spelar hyfsad fotboll o kommer till många avslut,men i 30 min gör dom 1-1 . Vi fortsätter att komma till bra lägen,och i 40 min knorrar Sid in 2-1 som blir paus resultatet. 2halvleken börjar bra, min 56 får vi straff som Alexander tar . Det är en bra straff men målvakten är bra med och räddar, men lämnar retur som Wilhelm snabbt sätter mål 3-1.sen i 56 gör dom 3-2 ,vi lyckass sen freda vårat mål även om motståndaren tryckte på bra i slutet Sammanfattning Hela laget gör en bra match, men måste berömma våra 09er John i mål -Edvin - Alfons- Zacharia - Wilhelm, och Theodor född 10, som kommer in o spelar som om dom vart med oss hela året Mycket bra hela laget Manuel Juniorlag Herrar 24 maj 2023 1kommentar