• Söndagsmatch mot Nässjö

Denna gång stod Nässjö som motstånd för Cyrus 1. Vi har ett tätt och tufft försvar som gör att Nässjö tvingas ta lägena där vi vill ha dem. Framåt kommer vi till fina lägen och får med oss några enkla kontringsmål. Vi kommer in i deras tempo stundtals men lyckas ta med oss två poäng. Shanti gör en oerhört bra insats mellan stolparna och vi vinner matchen med 17-8! På tisdag åker Cyrus 1 till Skövde för säsongens sista bortamatch mot HK Country, avkast 19:15. Därefter har Cyrus 2 sin sista match för säsongen på fredag, hemma mot Marks, avkast 20:00. På söndag är det även dags för säsongens sista match för Cyrus 1, hemma mot Alingsås, avkast 15.30. Forza Cyrus 💚💛💚💛 Damer 10 mar 1kommentar
  • Onsdagsmatch för Cyrus 2

Tyvärr en oerhört sur förlust i kvällens match mot Borås. Vi jobbar på fint i försvaret och kommer till fina avslut, vilket leder till en ledning i halvlek. I andra halvlek trampar Borås på och tar hem vinsten med 22-25. Oerhört surt men vi får bita ihop och komma igen! Lördagens match mot Marks är tyvärr inställd men på söndag har ni möjlighet att stötta oss igen, Cyrus 1 tar emot Nässjö på hemmaplan. Avkast 15:30 i C-hallen, välkomna! Damer 6 mar 0kommentarer
  • Cyrus 2 match mot serieledarna

Serieledarna Mölndal stod för motståndet denna söndag och vinner matchen med 29-18. Cyrus 2 gör en riktigt fin insatt hela matchen och laget är nöjda trots förlusten. Första minutrarna i andra halvlek är värd att nämnas där vi är med direkt i försvaret och gör några fina snabba mål. Vi gratulerar Mölndal till seriesegern. Samt riktar ett stort tack till mamma och pappa Roos för coach-inhoppet. Kommande vecka ger er flera möjlighet till att få se handboll. Cyrus 1 spelar hemma på söndag och Cyrus 2 spelar hemma både onsdag och lördag, välkomna till hallen. Damer 3 mar 0kommentarer