• Referat: IFK Västervik - IF Stjärnan

Gårdagens bortamatch mot IFK Västervik slutade med storförlust mot ett för dagen mycket bättre hemmalag. Finns egentligen inte så mycket att säga om gårdagens match förutom att hemmalaget var betydligt bättre och hetare än oss matchen igenom, vilket också syns i slutresultatet 5-0. Det är bara att bryta ihop och komma igen, se fram emot en ny träningsvecka och nästa helgs hemmamatch mot Hultsfred! Herrar 28 apr 0kommentarer
  • Referat: IF Stjärnan - IF Ariel

Gårdagens hemmapremiär mot IF Ariel slutade med seger, 3-2! Vi gjorde en sämre inledning av matchen och hamnade i underläge 0-2 innan vi fick tag i spelet efter ca 25 minuter. Vi lyckades reducera genom Kardo efter en halvtimme spel och innan paus fick även bortalaget en man utvisad. Med en man mer skapade vi många chanser i andra halvlek och gjorde även två mål, båda målen gjordes av Theo som förtjänade hjälmen! Spelet kan fortfarande bli bättre men vi tar med oss vändningen och inställningen sista 60 minuterna! Herrar 20 apr 0kommentarer
  • Hemmapremiär!

Imorgon fredag är det dags för årets hemmapremiär då IF Ariel gästar Örnehed, avspark klockan 18:30. Det är ett revanschsuget hemmalag efter en sämre insats i premiären förra helgen. Tanken är även att vi ska hålla en tyst minut innan matchen till minne av vår allas "Monkan" som tyvärr gick bort i vintras. Prognosen säger ett par plusgrader och skurar så klär er varmt och kom ut till Örnehed och heja fram laget till seger i hemmapremiären. Påminner även om att gå med i 500-klubben om ni har tänkt att göra det. Matchens bollsponsor är JOAKIM KLAESSON BYGG Inträde 40 :- Varmt välkomna! Herrar 18 apr 0kommentarer
  • Referat: Djursdala SK - IF Stjärnan

En premiärmatch att glömma! Gårdagens premiärmatch borta mot Djursdala är ingen match att minnas. Vi kom inte alls upp i nivå på konstgräset i blåsten, utan hemmalaget vann rättvist med 4-0 efter att ha gjort två mål i vardera halvlek. Det enda vi kan ta med oss från den matchen är att inget kommer gratis, att alla kan bättre och att det är 21 matcher kvar av säsongen! Nu är det full fokus på två bra träningar i veckan och hemmapremiären på fredag kväll mot Ariel! Herrar 15 apr 0kommentarer
  • Gå med i IF Stjärnans 500-klubb

IF Stjärnans 500-klubb är en klubb där man som privatperson kan stödja fotbollens verksamhet genom att sponsra med 500 kronor för ett år. För att visa vår tacksamhet gör IFS följande för 500-klubbens medlemmar: • Bjuder på gratis inträde på alla hemmamatcher i seriespelet. Man blir dessutom bjuden på kaffe och kaka vid A- lagets alla hemmamatcher. • Publicerar namnen på 500-klubbens medlemmar ute på Örnehed och här på hemsidan. • Får en inbjudan till den årliga avslutningsfesten. Vill du vara med i IFS 500-klubb? Ta då kontakt med Christoffer Nilsson på 070-9314691 så berättar vi mer. Eller sätt in pengar på bank.giro 5710-9555 (märk insättning med namn) eller via swish till nr 123 669 66 94. Herrar 25 mar 0kommentarer
  • Referat: IF Stjärnan - Fårbo FF

Tyvärr nådde vi inte alls upp i nivå i lördagens avslutande cupmatch mot Fårbo. Underläge 3-0 redan i mitten av första halvlek. Då gjorde vi lite justeringar vilket ledde till en något jämnare match och resultatet stod sig till halvtid. Andra halvlek slutar 1-1 efter att vi gjort mål på straff genom Nisse. Det är bara att ta mig sig lite lärdomar från matchen, men själva matchen är bara att glömma och se fram emot nästa. Herrar 25 mar 0kommentarer