Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ifö Bromölla IF A/U-lag

Följ

A/U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatcher A

Match

Ifö Bromölla IF

2 - 1
MultiCopy Arena (Konstgräs)
24 februari 2018
14:00

Sölvesborgs GOIF

Referat

Referat: Ifö Bromölla IF - Sölvesborgs GOIF

Ifö/Bromölla IF – Sölvesborgs GOIF 2-1 (0-0)

Det kom att bli en ny ”trea” då våra grannar SGIF gästade Multicopy Arena, en seger som dock satt långt inne det ska erkännas.
Matchen inleddes med att lagen kände på varandra med hafsigt och slarvigt spel från båda håll och någon målchans värd namnet skulle vi inte få se förrän i 22:a minuten då gästerna skickade en lång boll upp mot Marcus Ekenberg som vann duellen i svartvitt straffområde och kunde lägga bollen bakåt där en framstormande lagkamrat fick till ett distinkt skott mot Simon Rittbo i hemmakassen som dock tjusigt kunde avstyra bollen ut till en hörna.
Sex minuter senare skulle det öppna sig för våra svartvita då man för första gången lyckades etablera tryck mot gästernas mål, Robert Ancker Book såg en öppning och fick till ett bra skott där Pontus Kamph i gästernas kasse dock med viss möda lyckades hålla målet rent från påhälsning.
Detta var i stort sett det enda som chansmässigt hände under de inledande 45 minuterna, en hafsig första halvlek som också helt logiskt sett till matchbilden slutade 0-0.
Andra halvlek var sju minuter gammal då påtagligt slarv hos svartvitt gav gästerna ett gyllene läge, skottet dock via ribban och ut.
I 58:e minuten fick vi se fint samarbete mellan Anton Magnusson och Filip Ancker Book som kunde skicka in ett väl avvägt inlägg mot Kim Thörnberg strax utanför straffområdet. Kim fick till ett bra avslut men fick dessvärre fick se bollen smita strax över ribban.
Nära bortaledning var det i 68:e minuten då Simon Rittbo till sin lättnad fick se ett avslut från gästerna via sin vänstra stolpe passera ut till en inspark.
Den svartvita passiviteten var fortfarande påtaglig och gästernas ledningsmål skulle också komma.
I matchminut 73 fick vi se en boll passera ett antal svartvita åskådare till en tokren Robin Persson hos gästerna som vid bakre stolpen enkelt kunde trycka in bollen i nät bak en chanslös Rittbo i hemmakassen.
Det var först sista 10 som våra svartvita på allvar vaknade till och det kom att bli en mäktig avslutning på denna match.
Med tre minuter kvar att spela tog sig André Reinholdsson kraftfullt fram längs högerkanten och fick till ett perfekt inspel till en framstormande Calle Nilsson som distinkt via ribbans underkant såg till att bollen hamnade i nät och vi hade 1-1 på tavlan.
Inspirerade av detta erövrade svartvitt bollen i slutminuten på egen planhalva och via en blixtrande omställning tog sig åter Reinholdsson fram, denna gång längs vänsterkanten och såg via nytt effektivt inspel till att göra André Leandersson helt ren i boxen och hur säkert som helt kunde Leandersson se till att förpassa bollen i mål och fastställa slutresultatet till hemmaseger med 2-1.
Nu var inte detta en match som kommer att gå till historien som en av de mest välspelade vi fått uppleva men vad vi tar med oss denna eftermiddag är styrkan att aldrig ge upp och kunna vända ett hotande nederlag till seger en dag då spelet delvis gått i baklås.Ifö:s mål: Calle Nilsson, André Leandersson.

Ifö´s lag:
Simon Rittbo, Filip Ancker Book, Fredrik Palmgren, Andreas Johansson, Robin Cederberg, Fredrik Johansson, Axel Rydén, Robert Ancker Book, Kim Thörnberg, Marcus Andersson, Tomas Andersson, Anton Edlund, André Leandersson, Calle Nilsson, Anton Magnusson, André Reinholdsson, André Stjärnstrand, Elyas Bouzaiene.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
André Leanderson 1 1 0 0 0 0
Calle Nilsson 1 1 0 0 0 0
André Reinholdsson 1 0 0 0 0 0
Andre Stjärnstrand 1 0 0 0 0 0
Andreas Johansson 1 0 0 0 0 0
Anton Edlund 1 0 0 0 0 0
Anton Magnusson 1 0 0 0 0 0
Axel Rydén 1 0 0 0 0 0
Elliot Andersson 1 0 0 0 0 0
Elyas Bouzaiene 1 0 0 0 0 0
Filip Ancker Book 1 0 0 0 0 0
Filip Tomas 1 0 0 0 0 0
Fredrik Johansson 1 0 0 0 0 0
Fredrik Palmgren 1 0 0 0 0 0
Kim Thörnberg 1 0 0 0 0 0
Marcus Andersson 1 0 0 0 0 0
Robert Ancker Book 1 0 0 0 0 0
Robin Cederberg 1 0 0 0 0 0
Tomas Andersson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Simon Rittbo 1 0 0 0 1 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

lör 11 feb 2017, 14:00 Ifö Bromölla IF - Sölvesborgs GOIF 3 - 5